TUTOn taival Suomen Cupissa päättyi kolmannelle kierrokselle

Karhu HT kaatui komeasti numeroin 7-2, mutta KOOVEE oli vahvempi lukemin 5-3.

Viikonlopun otteluiden panoksena oli paikka Suomen Cupin puolivälierissä. Urakka aloitettiin perjantaina Kupittaalla, kun Suomi-sarjan viime kauden mestari Karhu HT saapui turkulaisten vieraaksi. Tässä ottelussa kaukaloon mahtui vain yksi seriffi.

TUTO hallitsi peliä suvereenein ottein, vaikka porilaisilta ei taistelutahtoa puuttunut. Loppulukemien 7-3 (3-1, 1-1, 3-0) taustalla häärivät tehomiehinä erityisesti Juho Virtanen (3+1), Mikke Levo (0+4) ja Oskari Kalajanniska (1+2). Severi Soukka puolestaan pysäytti kiekon TUTOn maalilla 19 kertaa.

– Tasoero oli matsissa aika iso, eli sävelet olivat selvät jo alusta saakka. Meiltä etenkin kolmannen erän esitys oli erittäin jämäkkä, sanoo valmentaja Antti Virtanen.

Urakka jatkui lauantaina Tampereella, kun TUTO pääsi nauttimaan perinteikkään KOOVEEn vieraanvaraisuudesta. Kumpikin joukkue oli tasaisessa ottelussa ajoittain niskan päällä, mutta tamperelaisten hyökkäykset osoittautuivat tuloksellisemmiksi numeroin 5-3. TUTOn osalta lättyjä pistivät pussiin Niklas Konttila kahdesti ja Aleksi Poikola kertaalleen. Jere Huhtamaa taas kirjasi nimiinsä 32 torjuntaa.

– Pelasimme kyllä hyvin ja tekemisen taso oli kohdallaan, mutta KOOVEE vain puolusti maalinedustaansa tällä kertaa paremmin. Harjoituspelit ovat ylipäätään sujuneet hyvin. Ensi viikolla on edessä kovaa harjoittelua ja siten fokus onkin sarja-avauksessa, summaa Virtanen illan saldon ja tulevien viikkojen epistolan.

Lauantaisen tappion myötä TUTOn taival Suomen Cupissa päättyi kolmannelle kierrokselle. Katseet on nyt käännetty perjantaina 24.9. alkavaan Mestis-kauteen, joka starttaa kotiottelulla Forssan Palloseuraa vastaan. Tervetuloa viihtymään Kupittaalle kaupungin värikkäimmän lätkän parissa!

Kuva: Shaun Duncan

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää