TUTOn ravintolayhtiö laajentaa toimintaa – Marli Areenalle lounasravintola

Marli-Areenan ravintolapalveluita pyörittävä Kupittaan Palvelu Oy aloittaa syyskuun alussa lounastoiminnan. Lounasta on tarjolla arkisin klo 10.30-13.30 ja vaihtoehtoina laadukas ja maittava kotiruokalounas sekä keittolounas.

Toiminnan laajentuessa myös organisaatiota vahvistetaan ja toimintaa kehittämään napattiin liiketoimintajohtajaksi 1.8. alkaen todellinen ravintola-alan ammattilainen Jutta Elo. Elo siirtyy Kupittaan Palvely Oy:lle mm. Mauno-ravintoloita pyörittäneen Manu Events Oy:n operatiivisen johtajan tehtävistä. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus Turun ravintolamaailmasta ja hän on ollut mukana monen ravintolan avauksessa ja kehittänyt ravintoloiden toimintaa jo vuosien ajan.

-Kun minua kysyttiin tähän tehtävään, en kovinkaan kauaa asiaa miettynyt. Näin epävakaana aikana ravintolatoiminnan laajentaminen on todellinen haaste, mutta kovat haasteet ovat aina vieneet minua eteenpäin ja olleet työelämässä se suola. Marli-Areenalla on valtava potentiaali myös mm. ottelutapahtumiin ja turnauksiin liittyen ja paikan saavutettavuus hyvine parkkipaikkoineen on pelkkää plussaa, Elo kertoo.

Laajentuminen on pitkän suunnittelun tulos

TUTO Hockeyn ja Kupittaan Palvelu Oy:n toimitusjohtaja Dani Aavinen on luonnollisestikin tyytyväinen Kupittaan Palvelun uudesta vahvistuksesta.Hän myös kertoo, että Kupittaan Palvelun toiminnan laajentuminen on pidemmän suunnitelun tulos.

– Kupittaan Palvelu on tehnyt tähän asti liiketoimintaa lähinnä vain TUTOn peleissä. Pitkään on ollut keskusteluissa, että KP:stä pitäisi saada kehitettyä yhtiö, joka tekee liiketoimintaa läpi vuoden myös ottelutapahtumien ulkopuolella. Viime kaudella hallin alakerrassa sijaitsevassa Legenda-klubissa kävi yli 2000 asiakasta ennen peliä nauttimassa maittavan illallisen täyttöasteen olleessa 99 %. Onkin loogista lähteä laajentamaan jo hyväksi havaittua ravintolatoimintaa lounasravintolaksi. Suunnitelmien toteuttamista jarrutti pitkään sopivan henkilön löytäminen vetäjäksi, mutta nyt kun saatiin pitkän linjan rautainen ammattilainen Jutta Elo mukaan toimintaan, on aika laittaa homma tulille.

Yrityskumppaneille tarjolla räätälöityjä lounassopimuksia

Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleiksi lounastamaan Marli Areenalle syyskuusta lähtien.Yritysten kanssa teemme mieluusti lounassopimuksia. Ota yhteyttä sähköpostitse jutta.elo@tutohockey.fi tai pirauta 050 435 2040 ja mietitään yhdessä juuri teidän yritykselle sopiva diili.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää