TUTOn opiskelijapelit tulevat taas – avauspelinä todellinen herkkupala

TUTO järjestää myös tällä kaudella viime kausilta tuttuja teemaotteluita Turun seudun opiskelijoille. Ensimmäinen ottelu on vuorossa jo ensi keskiviikkona (28.10.), kun Mestiksen hallitseva mestari ja tuleva liigajoukkue Mikkelin Jukurit saapuu Marli Areenalle. Opiskelijoilla on tähän otteluun ilmainen sisäänpääsy opiskelijakorttia näyttämällä. 

Tunnusta väriä – laita haalarit päälle

TUTO tarjoaa tunnetusti kaupungin värikkäintä lätkää. Tämän teeman mukaisesti toivomme myös opiskelijoiden tunnustavan väriä ja laittavan otteluun oman opinahjonsa haalarit päälle, mikäli sellaiset vain omistaa. Näin saamme mukavasti väriä myös katsomoon. Porkkanana jaamme 20 nopeimmalle erittäin harvinaisen TUTO-haalarimerkin. 

Opiskelijoille erikoishinnat ottelussa

Opiskelijoille on varattu Marli Areenalta yksi kulmaravintola ja kioski, josta saa opiskelijakorttia näyttämällä edulliseen opiskelijahintaan niin juotavaa kuin pientä purtavaakin. Opiskelijahintaisia palveluita tarjoavat pisteet tunnistaa teeman mukaisesta sisustuksesta. 

Lisää otteluita tulossa 

TUTO järjestää opiskelijapelejä runkosarjan aikana yhteensä neljä. Keskiviikon Jukurit-ottelun lisäksi syyskauden ohjelmassa on vielä yksi ottelu. Kevätkauden ottelut sijoittuvat puolestaan tammi-maaliskuulle. TUTO julkaisee loput opiskelijaottelut marraskuun aikana. 

Kutsu kaverit mukaan matsiin 

TUTO-Jukurit-ottelun Fb-tapahtumaan voit ilmoittautua tästä. Samalla voit kutsua omat kaverisi matsiin, sillä peli on tunnetusti parasta paikan päällä, mutta vielä parempaa se on paikan päällä kavereiden kanssa. 

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää