TUTOn opiskelijamatsi 11.2. – haalarit päällä ilmaiseksi

Kaupungin värikkäintä ja panoksiltaan mielenkiintoisinta lätkää tarjoillaan tänä(kin) keväänä Kupittaan Marli Areenalla. TUTO haluaa kutsua kaikki opiskelijat mukaan nauttimaan kaupungin värikkäimmästä lätkästä järjestämällä opiskelijapelin keskiviikkona 11.2.

Opiskelijat pääsevät otteluun ILMAISEKSI haalarit päällä ja opiskelijakorttia näyttämällä. Toinen päätyravintoloista on varattu koko ottelun ajan opiskelijoiden käyttöön. Ravintolassa on tarjolla opiskelijahintaisia tuotteita koko illan.

Opiskelijamatsi on osa TUTOn kokeilua. Jos siitä saadut kokemukset ovat hyviä, niin tapahtumat saavat jatkoa myös tulevaisuudessa, joten nyt kannattaa kerätä kaveriporukka kasaan ja aloittaa hiihtoloman vietto jo keskiviikon TUTO-LeKi-matsista. Marli Areenan ovet aukevat klo 17.30 ja itse ottelu alkaa klo 18.30.

Nyt haetaan asetelmia kevään ratkaisupeleihin!

TUTO – matkalla liigaan, pelaamalla!

P.S. Edellisessä kotiottelussa tuli turpaan, joten TUTO-LeKi-otteluun saa kausikortilla tai ottelulipulla tuoda kaverin mukanaan ilmaiseksi! Liput TÄSTÄ.

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää