TUTOn myyntiin uusi värväys – Tuohilampi vahvistaa toimistoketjua

TUTOn puolustaja Kristian Tuohilampi vaikuttaa jatkossa myös TUTOn toimistoketjussa. Tuohilammen tehtäviin kuuluvat yritysmyynti ja somekanavien tuotteistaminen.

TUTO Hockeyn puolustaja Kristian ”Raissi” Tuohilampi vaikuttaa jatkossa kaukalon lisäksi myös toimistoketjussa. Markkinointia pääaineenaan opiskellut kauppatieteiden kandidaatti Tuohilampi tehtäviin kuuluvat yritysmyynti ja TUTOn somekanavien kehittäminen. Somekanaviin on tarkoitus luoda uudenlaisia yritysmyyntituotteita, joiden tuotannosta vastaavat tulevalla kaudella pelaajat.

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen on tyytyväinen värväykseen:

– Viime syksynä, kun Raissi palasi TUTOon totesin, että näen hänessä meille seuraaviksi vuosiksi ison pelaajan sekä kaukaloon että koppiin. Nyt hän tulee olemaan sitä myös TUTOn toimistoketjussa.

– Meillä on erinomaisia yrityspalveluja tarjottavaksi alueen yrityksille ja yksi ottelutapahtuman tähdistä niitä myös myymässä. Uskon, että siinä on voittava kombinaatio.

– On myös hienoa olla mahdollistamassa kokeneen pelaajan suunnitelmallista siirtymää ammattilaiskaukaloista opintojen ja valmistumisen kautta siviiliuralle.

Myös tuore yritysmyyjä Tuohilampi on tyytyväinen roolin kasvuun TUTOssa.

– Mahtava juttu, että saatiin tämä kuvio rakennettua. Pelaaminen on edelleen hauskaa, mutta samalla fokukseni siirtyy hiljalleen kohti siviiliuraa. Nyt nämä molemmat puolet linkittyvät yhteen mallikkaasti. On hienoa päästä hyödyntämään koulutustani markkinoinnin saralla: urheilumarkkinointi on asia, jonka parissa toivon työskenteleväni myös tulevaisuudessa. Tuto on minulle rakas seura, ja seuran eteen työskentely toimistolla tuo ilman muuta lisäenergiaa myös kaukaloon.

Yritysmyynnin lisäksi Tuohilammen työnkuvaan kuuluu merkittävänä tekijänä sosiaalisen median sisällöntuotto sekä toteutus.

– Tarkoitus on nostaa organisaation sosiaalinen media uudelle tasolle ja myös kaupallistaa sitä. Jatkossa Tuto Hockey:n sometileiltä voi seurata joukkueen arkea paljon entistä kattavammin, ja myös kannattajat tulevat saamaan paremman yhteyden pelaajiin erityisesti Instagramin kautta. Nykypäivän pelaajat ovat jo sitä ikäluokkaa, että he suhtautuvat sosiaaliseen mediaan hyvin tottuneesti.

Tuohilammen pesti toimistoketjussa alkaa välittömästi. Alla on tuoreen yritysmyyjän yhteystiedot. Ota yhteyttä Raissiin ja sovi ensi kauden yhteistyökuviot kuntoon.

Kristian Tuohilampi
TUTO HOCKEY OY
yritysmyyjä
s-posti: kristian.tuohilampi@tutohockey.fi
Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää