TUTOn Mestis-kausi jatkuu

Mestis-kausi jatkuu lauantaina 13.2. tyhjille katsomoille. TUTO on mukana kevään ratkaisupeleissä 11 muun Mestis-seuran kanssa.

Mestis päätti keskiviikkona, että kausi jatkuu lauantaina 13.2.2021. Loppukaudelle osallistuminen oli seuroille vapaaehtoista. TUTO Hockeyn hallitus päätti vielä keskiviikon aikana, että seura osallistuu kevään ratkaisupeleihin, vaikka ne todennäköisesti pelataankin tyhjille katsomoille. Samalla päätettiin kartoittaa uusia tulonhankkimiskeinoja kevään ottelukulujen täyttämiseksi.

Illallislippuja Legendalle ja aitioita kokouskäyttöön

TUTO Hockey ja sen omistama ravintolayhtiö järjestävät Marli Areenan Legenda-klubilla pelipäivinä illalliskattauksen, johon voit ostaa illalliskortteja. Lisäksi Marli Areenan aitiot on mahdollista vuokrata kokouskäyttöön otteluiltoina. Aitioissa voi kokoustaa maksimissaan 10 henkilöä.

Illallinen Legenda-klubilla

Illalliskortin hinta on 75 euroa +alv, minimi ostomäärä on kaksi (2) lippua/ ilta. Liput sisältävät

  • Oman pöydän
  • Kupittaan Legendan kokkien loihtiman illallisen
  • Kaksi ruokajuomaa (viini, olut, siideri, lonkero, alkoholiton juoma)
  • Jälkiruuan ja kahvin
  • Ottelua voi seurata ruokailun aikana Legenda-klubin 82” näytöiltä.
  • Baari on auki koko illan ajan klo 22 asti. Juomat tarjoilaan tilauksesta pöytiin.

Kokousta Marli Areenalla otteluiltana

Marli Areenan aitiot tarjoavat rauhallisen ja yksityisen tilan kokousten käyttöön. TUTO Hockey vuokraa aitioita kokouskäyttöön kotiotteluiden yhteydessä. Aition hinta on 500 euroa +alv. Kokoustarjoilut laskutetaan erikseen tilausten mukaan.

Illalliskortit ja kokoustilat voit tilata TUTO Hockeyn myyjiltä: 

Dani Aavinen, puh. 0400 279 335
Jimi Lehto, puh. 044 277 5717

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tutohockey.fi

 

TUE TUTOA -kampanja jatkuu

TUTO Hockey jatkaa myös koko kevään ajan TUE TUTOA -kampanjaa. Kampanjan myötä voit tukea TUTOA muun muassa seuraavasti:

Muistathan myös Mestiksen ja Mielenterveyden keskusliiton yhteisen Häpeä pois kypärästä -kampanjan. Kampanjan tukituotteiden tuotosta 50 % menee Mestis-seuroille ja 50 % Mielenterveyden keskusliitolle. Ostaessa tukituotteita, voit valita seuran, jolle kohdistat tukesi. Kampanjaan pääset tutustumaan TÄSTÄ.

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää