TUTOn menestystarina jatkuu maanantaina

Mestiksen välierät: TUTO Hockey – Jukurit

Ma 24.3. klo 18.30

Marli Areena

TUTO Hockey tarjoilee tänä keväänä menestyshullulle turkulaisväestölle sitä itseään – menestystä. Puolivälieräsarja K-Vantaata vastaan oli tuloksellisesti todella tiukka. Tärkein, eli jatkopaikka, kuitenkin saavutettiin.

”Jännittynyt ja tahmea. Rimaa hipoen saatiin hyvä tulos irti ja päästiin eteenpäin”, Ismo Lehkonen kuvaili päättynyttä ottelusarjaa.

Panokset kovenevat jatkossa, kun taistelun panoksena on paikka Mestiksen finaaleissa. Välierävastus selviää vasta lauantaina 22.3., mutta se ei TUTOn valmistautumiseen juurikaan vaikuta. Runkosarjan voittajajoukkueen keskiössä on oma pelaaminen.

”Finaaliin päästäkseen pitää olla parhaimmillaan. Se on fakta. Samoin se, että pitää olla heti ensimmäisestä pelistä valmiina pelaamaan kauden parasta lätkää”, Ika tykitti.

Pelitapaan ei isoja muutoksia ole luvassa vastustajasta huolimatta.

”Perse pystyssä alaspäin hinkkaaminen ei ole meidän juttu”, Ika päätti.

Pelaajat rennoissa tunnelmissa kohti tulevaa

Yhteensä 13 tehopistettä puolivälieräsarjassa iskenyt kaksikko Anrei Hakulinen – Lauri Kärmeniemi heitteli toisilleen pientä kuittia hyvässä hengessä. Varsinkin kahdessa viimeisessä pelissä liekeissä ollut kaksikko selkeästi nautti pudotuspelihuumasta rennoissa ja odottavissa tunnelmissa.

”Pakit voisi avata peliä vähän nopeammin”, kuului Hakulisen vastaus siihen, että millä osa-alueella peliä on pystyttävä parantamaan välieräsarjassa.

Nopea kuitti tuli kuitenkin Kärmeniemen suusta.

”Siitähän se hyvä vire on kiinni ollut, että jätkät laittaa paikoista sisään. Kyllä me Vidgrenin kanssa ollaan hyökkääjiä jo pidempään hyvin ruokittu”, Kärmeniemi kuittasi hymyillen.

Kokoonpanoja valmennusjohdon on suhteellisen helppoa lähteä sorvaamaan; sairastuvalla ei tällä hetkellä ruuhkaa ole. Ikan mukaan joukkueen terveystilanne on aika lähellä ihanteellista ja pakistossa pari peliä sivussa ollu Miika Franssila lienee kokoonpanossa jo maanantain kamppailussa.

”Franssila päätti, että mustelmasta huolimatta pystyy pelaamaan”, Lehkonen heitti.

Kiinnostaako menestys? Osta liput halvemmalla TÄSTÄ!

 

Refo, Ika ja Snake ovat valmiina. 

Jaa eteenpäin:

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää

TUTO Hockey ja Esko Gröhn ovat purkaneet kautta 2023-2024 koskeneen pelajaasopimuksen yhteisymmärryksessä. TUTO kiittää Eskoa panoksestaan...

Lue lisää