TUTOn menestystarina jatkuu maanantaina

Mestiksen välierät: TUTO Hockey – Jukurit

Ma 24.3. klo 18.30

Marli Areena

TUTO Hockey tarjoilee tänä keväänä menestyshullulle turkulaisväestölle sitä itseään – menestystä. Puolivälieräsarja K-Vantaata vastaan oli tuloksellisesti todella tiukka. Tärkein, eli jatkopaikka, kuitenkin saavutettiin.

”Jännittynyt ja tahmea. Rimaa hipoen saatiin hyvä tulos irti ja päästiin eteenpäin”, Ismo Lehkonen kuvaili päättynyttä ottelusarjaa.

Panokset kovenevat jatkossa, kun taistelun panoksena on paikka Mestiksen finaaleissa. Välierävastus selviää vasta lauantaina 22.3., mutta se ei TUTOn valmistautumiseen juurikaan vaikuta. Runkosarjan voittajajoukkueen keskiössä on oma pelaaminen.

”Finaaliin päästäkseen pitää olla parhaimmillaan. Se on fakta. Samoin se, että pitää olla heti ensimmäisestä pelistä valmiina pelaamaan kauden parasta lätkää”, Ika tykitti.

Pelitapaan ei isoja muutoksia ole luvassa vastustajasta huolimatta.

”Perse pystyssä alaspäin hinkkaaminen ei ole meidän juttu”, Ika päätti.

Pelaajat rennoissa tunnelmissa kohti tulevaa

Yhteensä 13 tehopistettä puolivälieräsarjassa iskenyt kaksikko Anrei Hakulinen – Lauri Kärmeniemi heitteli toisilleen pientä kuittia hyvässä hengessä. Varsinkin kahdessa viimeisessä pelissä liekeissä ollut kaksikko selkeästi nautti pudotuspelihuumasta rennoissa ja odottavissa tunnelmissa.

”Pakit voisi avata peliä vähän nopeammin”, kuului Hakulisen vastaus siihen, että millä osa-alueella peliä on pystyttävä parantamaan välieräsarjassa.

Nopea kuitti tuli kuitenkin Kärmeniemen suusta.

”Siitähän se hyvä vire on kiinni ollut, että jätkät laittaa paikoista sisään. Kyllä me Vidgrenin kanssa ollaan hyökkääjiä jo pidempään hyvin ruokittu”, Kärmeniemi kuittasi hymyillen.

Kokoonpanoja valmennusjohdon on suhteellisen helppoa lähteä sorvaamaan; sairastuvalla ei tällä hetkellä ruuhkaa ole. Ikan mukaan joukkueen terveystilanne on aika lähellä ihanteellista ja pakistossa pari peliä sivussa ollu Miika Franssila lienee kokoonpanossa jo maanantain kamppailussa.

”Franssila päätti, että mustelmasta huolimatta pystyy pelaamaan”, Lehkonen heitti.

Kiinnostaako menestys? Osta liput halvemmalla TÄSTÄ!

 

Refo, Ika ja Snake ovat valmiina. 

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää