TUTOn matka jatkuu kohti välieriä

TUTO Hockeyn ja Peliittojen kuudes kohtaaminen tämän kauden pudotuspeleissä käynnistyi varsin vauhdikkaissa merkeissä. Edellisenä iltana pelattu viides ottelu oli erittäin tasainen ja sama tahti jatkui myös lauantaina.

Ottelun avausmaalista vastasi Peliittojen nelosketjun Niklas Westerlund, joka sai irtokiekon maalin edustalla haltuunsa ja jatkoi sen varmasti maalin perukoille.

Juhani Tamminen käytti välittömästi avausmaalin jälkeen aikalisän ja sai ladattua lisää virtaa omiin riveihinsä.

Ensimmäisen erän lopulla Ville-Vesa Vainiola teki varsinaisen pukukoppimaalin jatkaessaan Pasi Hirvosen syötön aivan maalin kattoon. Näin ollen tasaisen avauserän jälkeen tauolle lähdettiin lukemista 1-1.

Toisessa erässä TUTO onnistui maalinteossa kahdesti. Ensin Samu Pitkänen onnistui ylivoimalla Tuukka Pulliaisen ja Mikael Aaltosen syötöistä tekemään johtomaalin.

Pulliainen onnistui itse myöhemmin maalinteossa, kun sentterin tutkapari Aki Keinänen rakensi paikan Pulliaiselle b-pisteiden väliin josta mies laukoi tarkasti Rasmus Rinteen vartioiman maalin oikeaan alakulmaan.

Kolmannessa erässä johtoa kasvatettiin vielä kahdella osumalla. Voitto irtosi lopulta selkein 1-5 lukemin, joista viimeinen osuma syntyi tyhjään maaliin Peliittojen yrittäessä epätoivoisessa tilanteessa kavennusta.

Ottelusarjasta TUTO odotetusti siis jatkoon, mutta kunniaa myös hyvin taistelleelle heinolaisryhmälle, joka kävi ryöväämässä Turusta kaksi otteluvoittoa.

– Erittäin hieno sarja. Parasta promootiota Mestikselle. Mikään saavuttamisen arvoinen ei tule helpolla, Tami sanoi tyytyväisenä.

– Minun ääneni vuoden valmentajaksi saa kyllä Petri Karjalainen. Arvostan kovasti, että meillä on tämän tyyppisiä nuoria ja kunnianhimoisia valmentajia, Tamminen kehui vastustajan valmennusta.

– Oli hienoa olla tässä hienossa sarjassa mukana. Annoimme pelillisesti kovan vastuksen, Petri Karjalainen summasi.

– Pettymys on nyt pinnassa. Kova yritys oli, että olisimme päässeet vielä maanantaina yrittämään Turussa, Karjalainen päätti.

Jaa eteenpäin:

Pudotuspelien irtoliput tulevat myyntiin perjantaina 8.3. kello 12.00. Liput matseihin myy Lippu.fi, ja poikkeuksellisesti kaikki liput...

Lue lisää

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää