TUTOn lippuvalikoima monipuolistuu

TUTO tuo kevään playoffeissa lipunmyyntivalikoimaansa entistä edullisemmat liput. Halvimmalla lipun saa jatkossa ennakkoon ostamalla. Halvempien lippujen lisäksi Marli Areenalle palaavat paikkaliput. 

Paikkaliput palaavat Marli Areenalle  

TUTO ottaa playoff-otteluissa käyttöön paikkaliput. Jatkossa pitkät sivut (C-, D-, E-, J-, K- ja L-katsomot) ovat numeroituja paikkoja, kun taas kulmakatsomoissa (B-,F-, H- ja M-katsomot) on edelleen vapaa liikkuvuus. 

TUTO Hockeyn toimitusjohtajan Dani Aavisen mukaan uudistuksella halutaan tarjota kannattajille entistä parempia kiekkoelämyksiä, vielä nykyistä edullisemmin hinnoin. 

”Olemme saaneet kannattajiltamme palautetta, jossa on pyydetty paikkalippuja sekä edullisempia lippuja otteluihimme. Toisaalta tiedämme, että monelle kannattajallemme vapaa liikkuvuus on tärkeää Marli Areenalla. Uudistuksen myötä pystymme tarjoamaan kannattajillemme kaikkea tätä.” 

  • Kulmiin ostettavat liput ovat jopa 50 prosenttia nykyisiä hintoja edullisemmat. Niissä on myös vapaa liikkuvuus. Kannattaja voi siis vaihtaa ottelun aikana paikkaansa B-, F-, H- ja M-katsomoiden välillä vapaasti. 
  • Pitkille sivuille voi puolestaan jatkossa ostaa paikkalippuja. Paikkalippujen hinta on hieman korkeampi kuin kulmassa, mutta vastaavasti lipussa lukee juuri sen paikan numero, jonka itselleen on hankkinut.  Näin ollen erätauolla voi mennä rauhassa kioskiostoksille, pelkäämättä paikkansa puolesta. Mikä tärkeintä, paikkalipun hinta on puolivälierissä sama kuin tämän kauden runkosarjassa, kun lipun ostaa ennakkoon. 

Liput edullisemmin ennakkoon – puolivälieriin jopa 50 % edullisemmat liput kuin runkosarjassa

TUTO kannustaa kannattajiaan jatkossa hankkimaan liput ennakkoon. Konkreettisena kannustimena toimivat selvästi edullisemmat ennakkoliput. Erikoislipun saa parhaassa tapauksessa jopa 50 prosenttia edullisempaan hintaan puolivälieriin kuin tämän kauden runkosarjassa. Alla on TUTOn playoff-lippujen hinnat keväällä 2016. Alustavan suunnitelman mukaan runkosarjan lippujen hinnat tulevat olemaan kaudella 2016-17 samat kuin kevään 2016 puolivälierissä.

Puolivälierät

  Ennakkoon   Ovelta  
Lipputyyppi Pitkäsivu Kaarre Pitkäsivu Kaarre
Aikuinen 15 10 20 15
Erikoislippu 10 5 15 10
Nuori (7-16-vuotiaat) 5 3 10 5

Välierät

  Ennakkoon   Ovelta  
Lipputyyppi Pitkäsivu Kaarre Pitkäsivu Kaarre
Aikuinen 17 12 22 17
Erikoislippu 12 7 17 12
Nuori (7-16-vuotiaat) 7 5 12 7

Finaalit 

  Ennakkoon   Ovelta  
Lipputyyppi Pitkäsivu Kaarre Pitkäsivu Kaarre
Aikuinen 20 15 25 20
Erikoislippu 15 10 20 15
Nuori (7-16-vuotiaat) 10 8 15 10

Aavisen mukaan edullisemmilla lippujen hinnoilla tavoitellaan täysiä katsomoita ja unohtumattomia elämyksiä kiekon parissa. 

”Edullisimmilla lippujen hinnoilla haluamme laskea entisestään kynnystä saapua TUTOn otteluihin. Tavoitteenamme on tarjota ainutlaatuisia kiekkoelämyksiä täyden katsomon edessä. Haluamme tarjota jatkossakin kaupungin värikkäintä lätkää”. 

”Kannustamme ennakkolipun ostamiseen, koska se hyödyttää meitä kaikkia. Ensinnäkin kannattajamme säästää lipun ostossa 5 euroa/lippu, kun hankkii sen ennakkoon. Toisekseen ennakkoon ostamalla kannattaja välttää mahdolliset lipunmyyntijonot Marli Areenalla. Meille puolestaan ennakkomyynti antaa arvokasta informaatiota yleisömääristä. Mitä tarkemmin tiedämme tulevan yleisömäärän etukäteen, sitä paremmin pystymme palvelemaan Marli Areenalla kannattajiamme. Loppupeleissä siis kaikki voittavat.” 

Ennakkoliput voi ostaa tuttuun tapaan kumppanimme Lippupisteen ennakkomyyntiverkostosta, joka on Turun Seudulla äärimmäisen kattava. Verkkokaupan lisäksi lippuja myyvät muun muassa Turun alueen Citymarketit ja Prismat. Jatkossa ennakkolipun saa ovilippua edullisemmin jopa R-Kioskeilta.  Ennakkolippujen myynti päättyy pelipäivinä tuntia ennen ottelun alkua. Katso kaikki ennakkomyyntipisteet täältä.

TUTO Hockey tulee julkaisemaan myöhemmin tällä viikolla uutisen playoff-kausikorteista, jotka kokevat niin ikään merkittävän uudistuksen.  

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää