TUTOn kolmannen erän kiri toi pisteen

TUTO Hockey – KooVee 3-4 ja (0-0, 1-3, 2-0, 0-1) TILASTOT

TUTO ja KooVee tarjosivat värikkään kamppailun Marli Areenalla keskiviikkona. Lopulta ratkaisua haettiin jatkoajalta, jossa KooVee oli parempi 3-4 lukemin.

TUTO aloitti ottelun isännän ottein halliten avauserän tapahtumia. Maalitili ei kuitenkaan auennut, siitä piti huolen Kooveen maalilla erinomaisen ottelun pelannut Eetu Mäkiniemi. Toisessa erässä vierailijat nousivat tehokkaan viimeistelyn ansiosta kuskin paikalle. KooVee onnistui maalinteossa erän aikana kolmesti. Kun TUTOsta onnistui samaan aikaan vain Aaro Löyttymäki, lähtivät vieraat päätöserään kahden maalin karkumatkan turvin.

TUTO sai kolmanteen erään unelma-alun, kun Juho Mäkelä tuikkasi maalinedustalta kavennuksen vain minuutin pelin jälkeen. Tasoitusosumaa päästiin juhlimaan reilut 7 minuuttia ennen erän päättymistä, kun Lassi Vanhatalo ohjasi Jere Karlssonin laukauksen verkon perukoille. Tämän jälkeen erässä ei nähty enää lisäosumia, joten siirryttiin jatkoajalle. Siinä ratkaisu nähtiin reilun minuutin pelin jälkeen, kun KooVeelle tuomittiin rangaistuslaukaus, jonka Anton Ollikainen upotti varmasti TUTOn maalia vartioineen Conrad Mölderin ohi. Näin ollen voitto ja jatkoajan lisäpiste matkasivat KooVeen mukana Tampereelle 3-4 lukemin.

Ottelukooste

Lehdistötilaisuus

Seuraava kotiottelu perjantaina

TUTO Hockeyn seuraava kotiottelu on vuorossa perjantaina (15.11.), kun vieraaksi saapuu sarjan kärkeen noussut KeuPa HT. Hanki liput perjantai-illan kiihkeään kamppailuun ennakkoon edullisemmin tästä.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää