TUTOn kokoonpanossa tänään useita testimiehiä

TUTO Hockey pelaa perjantaina toisen kauteen valmistavan harjoitusottelun, kun se kohtaa Lempäälässä LeKin klo 18.30 alkavassa ottelussa. TUTOn kokoonpanossa on illan ottelussa neljä TPS:n pelaajaa testissä.

Illalla TUTOn mukana ovat viime kauden A-nuorten suomenmestareista hyökkääjät Oskari Siiki, Elias Karvonen ja Otto Nieminen sekä puolustaja Martin Berger.

”Pojat ovat olleet keskiviikosta asti meidän mukana harjoituksissa ja meillä on hyvää aikaa kokeilla heitä nyt. Ensi viikolla teemme näiden pelaajien kohdalla ratkaisuja”, kommentoi TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Kokoonpanosta puuttuu näin ollen tänään myös paljon runkomiehiä. Kalle Hokkanen pelaa tänään maalissa ja luukkua avaa TUTOn A-nuorten maalivahti Pontus Paakkonen.

Tuukka Pulliainen ja Matias Pulli ovat vielä poissa, eikä paluu ehdi sarja-avaukseen kummankaan kohdalla. Muiden osalta kyseessä on vain pieniä juttuja”, Aittola kertoo.

 

Hyökkääjät:

21 Siiki – 87 Kulmala – 28 Laine

67 Lindsten – 79 Kuru – 61 Sillanpää

66 Seinelä – 11 Karvonen – 17 Nieminen

70 Ollikainen – 19 Monto – 5 Moisio

 

Puolustajat:

25 Kojo – 14 Heinimäki

2 Tuohilampi – 40 Linke

3 Karhu – 46 Berger

 

Maalivahdit:

95 Hokkanen (AM)

1 Paakkonen

 

LeKi – TUTO Hockey Lempäälässä klo 18.30.

 

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää