TUTOn keräilykorttisarja on nyt saatavilla myös verkkokaupasta

TUTO Hockey julkaisi marraskuussa ensimmäisenä Mestis-seurana oman keräilykorttisarjan. Sarja on saanut heti julkaisun jälkeen huiman suosion, ja painotalo Printworksilta onkin pitänyt tilata jo toinen erä kortteja.

– Uskoimme alusta asti, että tämä on kova juttu, mutta rehellisesti voin sanoa  suosion silti yllättäneen jopa minut, kertoi TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen tyytyväisenä.

Korttisarja myyntiin myös verkkokaupassa

Jatkossa korttisarja on entistä helpommin saatavilla myös TUTOn etäfaneille, sillä sarja on nyt lisätty myös TUTOn verkkokauppaan myyntiin. Verkokaupassa on myynnissä koko sarja ja hinta sisältää myös mahdolliset postituskulut. Yksittäisiä kortteja saa jatkossakin vain TUTOn fanishopista. 

– Uskon että korttisarjan suosio vain kasvaa tästä. Olemme jo suunnitelleet jatko-osaa, jonka on määrä ilmestyä keväällä, jatkaa Aavinen.

Hanki omat korttisi TÄSTÄ tai vaikka perjantaina (9.12.) TUTO Hockey -IPK ottelun yhteydessä. Tuohon otteluun liput ennakkoon edullisemmin voit hankkia puolestaan TÄSTÄ.

 

Jaa eteenpäin:

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää