TUTOn keräilykorttisarja on nyt saatavilla myös verkkokaupasta

TUTO Hockey julkaisi marraskuussa ensimmäisenä Mestis-seurana oman keräilykorttisarjan. Sarja on saanut heti julkaisun jälkeen huiman suosion, ja painotalo Printworksilta onkin pitänyt tilata jo toinen erä kortteja.

– Uskoimme alusta asti, että tämä on kova juttu, mutta rehellisesti voin sanoa  suosion silti yllättäneen jopa minut, kertoi TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen tyytyväisenä.

Korttisarja myyntiin myös verkkokaupassa

Jatkossa korttisarja on entistä helpommin saatavilla myös TUTOn etäfaneille, sillä sarja on nyt lisätty myös TUTOn verkkokauppaan myyntiin. Verkokaupassa on myynnissä koko sarja ja hinta sisältää myös mahdolliset postituskulut. Yksittäisiä kortteja saa jatkossakin vain TUTOn fanishopista. 

– Uskon että korttisarjan suosio vain kasvaa tästä. Olemme jo suunnitelleet jatko-osaa, jonka on määrä ilmestyä keväällä, jatkaa Aavinen.

Hanki omat korttisi TÄSTÄ tai vaikka perjantaina (9.12.) TUTO Hockey -IPK ottelun yhteydessä. Tuohon otteluun liput ennakkoon edullisemmin voit hankkia puolestaan TÄSTÄ.

 

Jaa eteenpäin:

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää