TUTOn kausikortit myyntiin!

TUTO Hockeyn kausikorttimyynti aukeaa vihdoin tänään. Kauden 2015-16 korttimyynti viivästyi tuotekehitysmahdollisuuksien kartoituksen vuoksi. Pitkälle viedystä tuotekehitysideasta jouduttiin kuitenkin loppusuoralla luopumaan  ja lopputuloksena on paluu perinteiseen, aiemmilta vuosilta tuttuun kausikorttiperheeseen, jonka hinnat ovat selkeät ja viime kautta edullisemmat. 
 

– Tarkoituksenamme oli luoda TUTOn kannattajille TOTAALINEN elämyspaketti, josta esimakua saatiin kevään TUTO TOTAL -kampanjan myötä. Loppukesän aikana kävi kuitenkin selväksi, etteivät MestisTV:n tilausehdot tule mahdollistamaan niiden ajatusten toteutumista, mitä meillä TUTO TOTAL -kortista oli. Näin ollen oli järkevämpää luopua TUTO TOTAL -kortista ja palata takaisin perinteiseen kausikorttiin. MestisTV itsessään tulee kuitenkin uudistumaan aktiivisten kannattajien kannalta positiivisella tavalla, mistä olemme iloisia, kommentoi TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen.

 

Tavoitteena hinta-laatusuhteeltaan ylivertainen jääkiekkoelämys

– Vaikka TUTO TOTAL -korttiperhe jää nyt vain kevään mittaiseksi kokeiluksi, niin pystymme tarjoamaan kannattajillemme monipuolisen ja aiempaa edullisemman lippu- ja kausikorttivalikoiman. Näin mahdollistamme näinä taloudellisesti haastavina aikoina turkulaisen huippujääkiekon seuraamisen ja kannustamisen paikan päällä Kupittaan Marli Areenalla yhä useammalle. Viimeisten kausien aikana TUTO Hockey on tarjonnut katsojilleen hinta-laatusuhteeltaan ylivertaisia jääkiekkoelämyksiä ja haluamme jatkaa tällä samalla linjalla jatkossakin, jatkaa Aavinen.

 

TUTO TOTAL -tilaajille tarjolla mehukas vaihtoehto

Keväällä ja kesällä TUTO TOTAL -tilauksensa tehneisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti (puhelimitse tai sähköpostilla) lähiviikkoina, kuitenkin ennen sarjan alkua. Heille tullaan tarjoamaan mehukasta vaihtoehtoa nykyiselle TUTO TOTAL-paketille. Toisena vaihtoehtona on TUTO TOTAL sopimuksen jatkaminen normaalisti sopimuskauden loppuun asti.

 

Kausikorttiperhe laajenee perhekausikortilla

Kausikorttiryhmiä on neljä erilaista; uutuutena kausikorttiperheeseen liittyy perhekortti, joka sisältää kaksi aikuisten ja kaksi nuorten kausikorttia. Kausikortit ovat voimassa harjoituskauden ja runkosarjan otteluissa kaudella 2015-16.
 

Kausikortti 250,00 €
Erikoiskausikortti
(Erikoiskausikortin voivat ostaa eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät ja rekisteröityneen kannattajaryhmän jäsenet*)

150,00 €

Nuorten kausikortti (7-16 v.)   50,00 €
Perhekausikortti
(Perhe-pakettiin kuuluu 2 aikuista ja 2 nuorta)
550,00 €

Alle 7-vuotiaat pääsevät kaudella 2015-16 ilmaiseksi TUTOn otteluihin.

Merkitty oma paikka vai vapaa liikkuvuus? Sinä valitset

Kausikortit ovat lähtökohtaisesti numeroimattomia ja hallissa on vapaa liikkuvuus. Halutessasi voit kuitenkin varata oman suosikkipaikkasi Marli Areenalta. Valitset sitten numeroimattoman tai numeroidun korttivaihtoehdon, on sinulla aina paikka otteluun, vaikka se olisikin loppuunmyyty jo ennakkoon.

Muutoksen suurin hyöty on siinä, että saamme vähennettyä kausikorttitarrojen määrää niiltä paikoilta, jotka eivät ole kausikorttilaisen aktiivisessa käytössä. Näin ollen saamme nämä paikat vapaaseen käyttöön kaikille. Samalla ”Varattu kausikorttilaiselle” -tarran arvostus nousee ja kyseiset paikat pysyvät korttilaisille varattuna.

 

Pääsyliput tasarahalla – perhelippu uutuutena

TUTOn ensi kauden pääsylippuja kuvaa parhaiten selkeys. Liput ovat samanhintaisia sekä ovella että ennakkomyyntipaikoissa. Lippujen hinnat ovat helposti muistettavia tasarahasummia. Uutuutena valikoimaan tulee perhelippu, joka sisältää pääsyliput kahdelle aikuiselle ja kahdelle nuorelle. Yksittäisten ottelulippujen lisäksi viime kaudella tutuksi tullut KENI-sarjalippupaketti (7 voucher-lippua vapaasti valittaviin runkosarjaotteluihin) pysyy valikoimassa myös tulevalla kaudella.

Lippujen hinnat harjoitusotteluissa 2015

Aikuinen 10 euroa
Erikoislippu
(eläkeläinen, varusmies, opiskelija, työtön ja rekisteröityneen kannattajaryhmän jäsenet)
5 euroa
Nuoret & Lapset (0-15 vuotiaat) 0 euroa

 

** Rekisteröitynyt kannattajaryhmän jäsen = TUTO Rebels -yhdistyksen jäsen tai TUTO Hockey Oy:n tunnustaman muun sellaisen rekisteröidyn yhdistyksen jäsen, joka säännöissään ilmoittaa kannattavansa TUTO Hockeytä. Kannattajayhdistys toimittaa TUTO Hockey Oy:lle ajantasaisen jäsenluettelon, jonka perusteella rekisteröitynyt kannattaja saa etuhintaisen kausikortin tai lipun.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää