TUTOn kausi risteyskohdassa: "Mä en pelkää mitään"

Mestiksen välierien Game 7: TUTO Hockey – Jukurit

Pe 4.4. klo 18.30

Marli Areena

Otteluvoitot 3-3

Taivas tai helvetti. Siinä ovat lähtökohdat huomiseen otteluun ja siihen, mitä matsissa on tarjolla.

”Oman yhteisön puolesta pelaaminen on iso juttu tälle joukkueelle”, TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen taustoitti omiensa arvomaailmaa.

Turkulaiselle joukkueelle pelaaminen kotiyleisön edessä tärkeässä ratkaisupelissä antaa valtavasti lisää virtaa.

”Hieno ilta tulossa huomenna. Vaikka nyt on ollut tukkoisempaa, niin huomenna on mahdollisuus pompata esiin ja saada näitä heikompia pelejä anteeksi”, hyökkääjä Ville-Vesa Vainiola totesi.

Loppuotteluihin pääseminen vaatii täydellistä suoritusta

Yksi ottelu on jäljellä ja tuo ottelu näyttää suunnan; joko loppuotteluihin tai pronssiotteluun. Loppuotteluihin pääseminen vaatii huomenna voittavalta joukkueelta täydellistä suoritusta.

”Tavoite on lähellä ja kuitenkin niin pirun kaukana. Perjantaina selviää, jatkuuko tarina vai pelataanko jostain muusta. Tämä on hyvä haaste näille urheilijoille. Ok pelaaminen ei riitä, vaan pitää pystyä ylittämään oma maksimitaso”, Ika kertoi.

”Fysiikka meillä ei ainakaan petä. Tätä voi verrata kilpa-ajoon: hiljakseen jos ajelee, niin harvoin tulee ensimmäisenä maaliin”, Ika vielä tuumaili.

Kokoonpanoja päävalmentaja ei vielä lähtenyt hakkaamaan kiveen.

”Porsaat lasketaan aamulla ja katsotaan, ketkä pystyvät pelaamaan.”

Puolustajista Mikko Lehtonen on saanut paljon vastuuta ja luultavasti perjantainakin nuorukainen kellottaa lähemmäs puoli tuntia jääaikaa. Tämä sopii nuorten maailmanmestarille paremmin kuin hyvin.

”Mitä enemmän saa pelata, sitä vähemmän jää aikaa vaikka tuomareille huuteluun. Näen huomisessa pelkästään voitettavaa. En mä pelkää mitään, kaikki on lyötävä peliin”, Lehtonen latasi.

Jatkaako TUTO finaaliin vai päättyykö kausi pettymykseen? Jokaisen kannustusta tarvitaan, varmista paikkasi kauden tärkeimmässä ottelussa TÄSTÄ!

 

Mikko Lehtonen ja TUTO lyövät huomenna kaiken peliin.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää