TUTOn ja TUOn yhteistyölle lentävä lähtö

TUTO Hockey ja Turun Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO aloittivat yhteistyön tämän kauden alussa. Parin ensimmäisen kuukauden aikana yhteisellä taipaleella on ehtinyt syntyä monenlaista pienempää ja isompaa yhteistä projektia.

Yhteistyön ensimmäiset askeleet otettiin jo keväällä, kun Kupittaalla otettiin varaslähtö Vapun viettoon Haloo Helsingin tahdissa. Ilmaistapahtumaa Turun Teknologiakiinteistön kanssa olivat järjestämässä TUTO Hockey, Opiskelijakunta TUO ja Kupittaan Palvelu. Sen kuten tämän kaudenkin yhteistyön tavoitteena on elävöittää Kupittaata ja kertoa opiskelijoille alueen upeista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista.

 

 

Koko kauden elämykset parin matsin hinnalla!

TUTOn ja TUOn yhteistyön myötä ammattikorkeakouluopiskelijoilla on erinomainen mahdollisuus tutustua vauhdikkaaseen ja viihdyttävään Mestis-kiekkoon Marli Areenalla. TUTO ja TUO suunnittelivat tälle kaudelle TUTO-opiskelijatarran, jolla pääsee katsomaan kaikki TUTOn runkosarjan kotiottelut. Tarran hinta on 19 euroa, eli parin matsin hinnalla on mahdollista katsoa vielä jopa 18 ottelua. Tarraa myydään TUOn toimistolla ja kirjakaupoissa. Sen ainoana ehtona on, että opiskelija on TUOn jäsen.

”Meillä on ollut jo muutaman vuoden ajan yhtenä tavoitteena kannattajakuntamme laajentaminen. Opiskelijat ovat yksi luonnollinen kohderyhmä, sillä Marli Areenan välittömässä läheisyydessä opiskelee tuhansia opiskelijoita. Kun aloitimme neuvottelut TUOn kanssa yhteistyöstä, oli alusta asti selvää, että haluamme tuoda TUTOn AMK-opiskelijoiden tietoisuuteen. Samalla lähdimme pohtimaan ratkaisua, jolla saisimme mahdollisimman ison joukon opiskelijoista säännöllisesti Marli Areenalle seuraamaan kotiotteluitamme. Lisäksi tavoitteena oli luoda opiskelijakunta TUOlle houkutteleva jäsenetu. Pohdinnan tuloksena syntyi TUTO-tarra, jonka tarkoituksena oli tarjota kiekkoelämyksiä opiskelijaystävälliseen hintaan. Jo nyt on helppo sanoa, että olemme onnistuneet lanseerauksessa erinomaisesti”, kertoo TUTO Hockeyn markkinointipäällikkö Janne Ollila.

Myös opiskelijakunta TUO on tyytyväinen alkaneeseen yhteistyöhön. Erityisesti kiitosta saa TUTO-tarra, joka on ollut erinomainen lisä TUOn jäsenetuihin pääsihteeri Terhi Peltosen mukaan.

”Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta on iloinen hyvästä yhteistyöstä TUTO Hockeyn kanssa. Jo useat kymmenet opiskelijat ovat löytäneet TUTO-kausikorttitarran ja päässeet hyödyntämään uutta opiskelijakorttietua. Kausikorttitarra on todellakin opiskelijahintainen ja on tehnyt jokaiselle opiskelijalle mahdolliseksi jääkiekkopelien hurman.”

TUTO ja Marli Areena tunnetuksi

TUTO-tarran lanseerauksen myötä oli selvää, että tarra pitää saada opiskelijoiden tietoisuuteen. Tarran hyvä vastaanotto perustuu varmasti osaltaan siihen, että TUTO ja TUO ovat järjestäneet lukuisia hienoja tapahtumia syksyn aikana, joissa TUTO-tarra on ollut näkyvästi esillä.

”Syksy on ollut tapahtumantäyteinen, kuten yhteistyötä suunnitellessa kaavailtiinkin. Olemme järjestäneet TUOn kanssa yhteisiä tapahtumia, kuten ottelutapahtuman opiskelijoille. Olemme myös osallistuneet useisiin AMK-opiskelijoille suunniteltuihin tapahtumiin. Positiivista näissä kaikissa on ollut ilmapiiri, se tapa, jolla TUTO on otettu mukaan tapahtumiin. Tapahtumien isoina viesteinä olemme tuoneet joukkuettamme ja TUTO-tarraa tunnetuksi. Tarran myyntiluvut osaltaan vahvistavat sen, että tapahtumat ovat olleet onnistuneita”, kommentoi Ollila.

”Yhteistyöhön on sisältynyt useita tapahtumia, joissa TUTO on päässyt tutustumaan nuorempaan asiakaskuntaan. Meille vastaavasti otteluisännyys TUTOn ottelussa oli hyvä pr-tapahtuma niin opiskelijoiden kuin suuren yleisönkin suuntaan. Toiveemme on, että yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin yhtä hedelmällisenä”, kertoo TUOn pääsihteeri Terhi Peltonen.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää