TUTOn ja HIFKn nuoret iskevät yhteen illalla – Ilmoittaudu peliin tästä

U20 SM-sarjan alkusarja
TUTO Hockey U20 – HIFK U20
Marli Areena klo 19.15

 

TUTO Hockeyn ja HIFK:n U20 joukkueet kohtaavat SM-sarjan ottelussa tänään illalla. Peli alkaa Marli Areenalla klo 19.15. Otteluun saapuvilta kerätään aiempien otteluiden tapaan puhelinnumerot. Uutuutena voit antaa yhteystiedot jo ennen ottelua LYYTIn kautta, jolloin sinun tarvitsee vain hakea ja maksaa lippu lipunmyynnissä. Lyytin tapahtumaan pääset TÄSTÄ.

Ottelussa noudatetaan myös THL:n ja Jääkiekkoliiton ohjeistuksia, jotka ovat kerrattuna alla.

Toimi näin illan ottelussa

Illan ottelussa on voimassa THL:n ja Jääkiekkoliiton ohjeistus turvallisen ottelutapahtuman järjestämisestä, joten muistathan

1) Saavu hallille vain terveenä!

Vallitsevassa koronaepidemia tilanteessa on äärimmäisen tärkeää, että saavut otteluun vain terveenä.

2) Muista hyvä käsihygienia

Pese kädet ennen otteluun tuloa, käytä hallin sisäänkäynnissä olevaa käsidesiä ja hyödynnä wc-tilojen käsipesupaikkoja ennen ruokailua ja hallilta poistuessa.

3) Muista turvavälit

Muista turvavälit niin hallin jonoissa kuin katsomon puolellakin. Pyrimme merkitsemään turvavälejä tarrojen avulla jo illan peliin kioskijonoja, vessajonoja ja lipunmyyntijonoja varten.

4) Yski ja niistä oikein

Mikäli yskä tai nuha yllättää kesken ottelun, niin muistathan oikeat tekniikat. Yski  hihaan tai kainaloon ja niistä puhtaaseen nenäliinaan. Oikeat tekniikat ja tarkemmat ohjeet voit tarkistaa THL:n sivulta TÄSTÄ.

5) Maskien käyttö ottelutapahtumassa

TUTO Hockeyn henkilökunta käyttää ottelutapahtumissa kasvomaskeja. Suosittelemme niiden käyttöä myös katsojilla.

Kun saavut hallille

1) Lipunmyynti ja kausikortit

Ensimmäinen erä TUTO- ja kausikortteja on postitettu keskiviikkona, ja niiden pitäisi olla perillä tänään. Mikäli korttisi ei ole tullut vielä kotiin, niin kysy asiaa lipunmyynnistämme ennen peliä. Uusi erä painettuja kortteja on saapunut myös tänään painosta. Ne on noudettavissa lipunmyynnistä tänään. Kausikorttipaikat eivät ole vielä käytössä ja niiden osalta julkaisemme tarkemmat ohjeet myöhemmin. Kausikortit luetaan lipunmyynnissä.

Illan ottelussa on myös lipunmyynti Marli Areenalla. Irtolipun hinta on 5 euroa ja sen voi ostaa hallilta klo 18.30 alkaen. Saavuthan ajoissa paikalle.

Irtolipun ostajilta ja vapaalipun saajilta kerätään puhelinnumerot (vapaaehtoinen), jotta voimme tarvittaessa soittaa jälkikäteen jokaiselle ottelussa olleelle mahdollisen koronavirusaltistuksen johdosta. Numeroita säilytetään 14 vrk, jonka jälkeen ne hävitetään. Numeroita ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä jaeta eteenpäin.

Omat tietosi voit jättää jo ennen peliä meille, jolloin sinun tarvitsee vain noutaa ja maksaa lippu lipunmyynnissä. Omat tiedot pääset antamaan TÄSTÄ.

2) Muista turvavälit jonoissa ja katsomoissa

Illan ottelussa on käytössä koko hallin katsomokapasiteetti, joten tilaa tarvittavien turvavälien pitämiseen on. Toivommekin että valitsette hallilta mieleiset paikat, pitäen kuitenkin riittävät turvavälit muihin katsojiin. Suositeltu etäisyys on 2 metriä (min. 2 tyhjää istumapaikkaa molemmin puolin). Lipunmyynnissä, kioskijonossa ja vessajonossa turvavälit on merkitty lattiatarroin.

3) Päätyravintola auki illan pelissä

Finaco päädyn päätyravintola on auki illan pelissä. Mikäli käytät päätyravintolan palveluita, muistathan tehdä sen omassa pöydässä säilyttäen riittävät turvavälit muihin ottelutapahtumassa oleviin.

4) Illan kokoonpanot ja Ruutu+ -lähetys

Illan ottelun kokoonpanot on nähtävissä kokonaisuudessaan täältä. TUTOn kokoonpano on puolestaan alla. Ottelu on katsottavissa Ruutu+ -palvelusta selostuksen kera klo 19.15. Lähetykseen pääset tästä.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää