TUTOn Heinola-kirous sai jatkoa

Peliitat – TUTO Hockey

4-3 (2-2, 1-0, 1-1)

Tilastot

TUTO Hockeyn vaikea alkukausi jatkui keskiviikkona Heinolassa, kun sarjakärjessä porskuttava Peliitat oli parempi maalein 4-3.

”Onnittelut voittajalle. Kolmella maalilla pitäisi vieraskentällä voittaa, varsinkin kun puolustettiin noin hyvin”, sanoi TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen.

TUTO meni avauserässä johtoon Patrik Virran maalilla, mutta Miika Roine toi 10 minuuttia myöhemmin kotijoukkueen tasoihin. Heti Peliittojen maalin jälkeen Anton Ollikainen rokotti hienolla laukauksella entistä seuraansa, mutta vain 15 sekuntia myöhemmin Jesse Häkkinen tasoitti jälleen pelin.

Vääriä vaihtoja

Toisen erän jälkeen Peliitat johtikin ottelua, kun Miska Siikonen rankaisi TUTOa väärästä vaihdosta tulleesta jäähystä. TUTO otti pelissä toisenkin rangaistuksen samasta syystä. 

”Kaksi jäähyä väärästä vaihdosta ja todella huonoon paikkaan. Nolla pistettä ja kotimatka piteni sadalla kilometrillä”, Lehkonen totesi.

Päätöserässä molemmat joukkueet osuivat vielä kertaalleen, kun Arttu Heikkinen vei kotijoukkueen ensin kahden maalin johtoon ja myöhemmin Hannu Kuru laukoi upeasti turkulaiset vielä maalin päähän. TUTO ei kuitenkaan lopussa päässyt ilman maalivahtiakaan tasoittamaan peliä, joten Peliitat jatkaa porskuttamistaan Mestiksen kärjessä. Tappio oli TUTOlle neljäs peräkkäinen Heinolassa.

TUTOn kausi jatkuu perjantaina Marli Areenalla sarjanousija RoKia vastaan. Liput otteluun saat kätevästi TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää