TUTOn harjoitusottelukausi käyntiin tänään Forssassa!

TUTO Hockey aloittaa kauteen valmistavat kamppailunsa tänään torstaina Forssassa, jossa vastaan asettuu SKA-Neva Pietarista. Ottelu alkaa klo 18.30. 

”Tämä on yksi pieni osa elokuun kovaa työkuukautta, josta on osoituksena, että lähdemme kolmella kentällä pelaamaan. Näin saadaan kuorma isoksi myös pelissä”, kertoo TUTOn päävalmentaja Miika Elomo

TUTO lähtee kamppailemaan Venäjän toisella sarjatasolla, VHL:ssä, pelaavaa vastustajaa vastaan nuorella kokoonpanolla. Kotiin ovat jääneet muun muassa Kristian Tuohilampi, Niko Karhu, Anssi Virkki, Tuukka Pulliainen, Tomi Wilenius ja kapteeni Aki Keinänen.

”Fiilis on innostunut ja se johtuu siitä, että koko joukkueesta, tänään kotiin jääneet kokeneet pelaajat mukaan lukien, huokuu päivittäin vilpitöntä innostusta sekä iloa tekemiseen – raskaasta työkuormasta huolimatta.” 

Edellä mainitut asiat johtuvat Elomon mukaan pitkälti siitä, että kilpailutilanne on jokaisella pelaajalla kova ja rehellinen.

”Oma tekeminen edellä”

TUTOlla on kokoonpanossaan peräti kymmenen pelaajaa, jotka tekevät ensiesiintymisestä TUTO Hockeyn edustusjoukkueen paidassa. Yksi heistä on forssalaisen kiekkokoulun kasvatti Samu Suominen, joka pelaa kuuden vuoden tauon jälkeen kotikylässään. TUTOn maalissa sen sijaan debytoi vahvasti U20-maajoukkueen MM-kisapaikassa kiinni oleva Karolus Kaarlehto

”Peliin lähdetään oma tekeminen edellä, ei vastustajan. Ottelu edustaa myös omalla tavallaan arvomaailmaa, sillä keräämme rahaa forssalaisen jääkiekon kehittämiseksi. Se on hieno asia ja tällaisessa toiminnassa haluamme olla mukana”, Elomo sanoo.

TUTO Hockeyn matkassa on torstain harjoituspelissä myös TPS-puolustaja Jesse Dudás

”Dudas pelaa yhden harjoitusottelun meillä ennen tiistaina alkavaa CHL:ää”, kertoo TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

TUTO Hockey – SKA-Neva, Forssan jäähallissa klo 18.30 alkaen.

Hyökkääjät:

#61 Sillanpää – #79 Kuru –  #28 Laine

#21 Juusela – #70 Virtanen – #5 Moisio

#18 Rutanen – #15 Hyvärinen – #49 Vuorio

Puolustajat:

#55 Suominen – #66 Valtola

#7 Karlsson – #67 Vuorijärvi

#40 Virtaniemi – #52 Kallonen

Dudás
 

Maalivahdit:

#36 Kaarlehto

#29 Järvinen

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää