TUTOn A-nuorilla huipputärkeä viikonloppu – tänään myös päätyravintola auki!

TUTO Hockey – Hokki
La 13.2. klo 18.50
Marli Areena

TUTO Hockey – Jokipojat
Su 14.2. klo 13.20
Marli Areena

TUTO Hockeyn A-nuoret pelaavat viikonloppuna Marli Areenalla kahdesti, kun lauantaina vastassa on Hokki ja sunnuntaina sarjakärki Jokipojat. Lauantain ottelussa myös päätyravintola Menestystarinat-pääty sekä kioski ovat auki. Otteluihin on vapaa pääsy!

TUTOn A-nuoret ovat Nuorten Mestiksessä toisena vain pisteen päässä sunnuntain vastustajaa, Jokipoikia. Joensuulaiset ovat myös pelanneet ottelun TUTOa enemmän.

”Vähä on ehkä jopa yllättänyt, että joukkueena on mennyt tosi hyvin. Omista peleistä en niin osaa kommentoida, mutta totta kai onnistumisia on tullut ja päässyt sen jälkeen vähän isompiinkin peleihin”, kommentoi TUTOn Roope Kallio, joka on pelannut kauden aikana myös neljä ottelua TUTOn edustusjoukkueessa miesten Mestistä.

”Joukkuehenki on koko ajan parantunut. Siinä on ollut välillä vähän hakemista, mutta kyllä se on sieltä löytynyt jokaiseen peliin”, Kallio kuvailee syitä A-nuorten loistavaan menestykseen.

”Aikamoista sokeria”

18-vuotias Kallio on siis päässyt haistelemaan hieman kirkkaimpia valoja, kun hän on pelannut myös miesten Mestistä.

”Kyllä se aikamoista sokeria on tuonut tähän kauteen, kun on päässyt pelaamaan isompiin peleihin. Se on ollut aina hieno juttu”, sanoo Kallio.

Nuorten Mestiksessä nuori hyökkääjä on pelannut 27 ottelua tehopistetin 13+13=26. Hyppäys nuorten peleistä miesten peleihin on toki suuri.

”Peli viisastuu ja on nopeampaa sekä vähän voimakkaampaa”, Kallio kuvailee.

Viikonlopun kahteen huipputärkeään otteluun TUTO-kasvatti Kalliolla on selkeä suunnitelma.

”Hokki hoidetaan tyylillä ja Jokipojat voitetaan kaikin mahdollisin keinoin.”

Menestystarinat-päädyn ravintola aukeaa klo 18.40 ja on auki koko ottelun ajan. A-nuoret ovat siis sarjassa toisena vain pisteen päässä sunnuntaisesta vastustajasta, joten nyt pelataan runkosarjan voitosta. TUTO Hockeyn Waltteri Saaristo pelaa lauantaina 100. Nuorten Mestis -pelin, jonka johdosta hänet kukitetaan ennen peliä.

Jaa eteenpäin:

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää

Pelipäivät Villi kortti -kierroksella ovat maanantai 20.3., keskiviikko 22.3. ja tarvittaessa torstai 23.3. Kotipelin/pelien päivämäärät selviävät...

Lue lisää