TUTOn A-nuoret Nuorten SM-Liigaan

TUTO Hockey A – Jokipojat A

3 – 2 (2 – 0, 1 – 1, 0 – 1)

Tilastot

TUTO Hockeyn A-nuoret kaatoivat sunnuntaina toisessa finaaliottelussa Joensuun Jokipojat lukemin 3-2. Voiton myötä TUTO A vei ottelusarjan nimiinsä otteluvoitoin 2-0, ja joukkue kruunattiin Nuorten Mestiksen mestariksi. Mestaruus tarkoittaa sitä, että kaudella 2017-2018 TUTOn A-nuoret pelaavat Nuorten SM-Liigassa.

 

TUTOn A-nuorten kummiyritys OP Turun Seudun tarjoaman vapaan sisäänpääsyn myötä Marli Areenalle runsaasti yleisöä. Hallille saapuneiden katsojien lisäksi useat kannattajat seurasivat ottelua TUTOn YouTube-streamin kautta. Yhteensä ottelua seurasi parhaimmillaan yli 1300 katsojaa. Suurilukuinen ja äänekäs yleisö loivat ottelulle ratkaisevan finaaliottelun ansaitseman tunnelman, joka oli aistittavissa ympäri hallia.

Itse ottelun suurimmaksi sankariksi nousi ansaitusti TUTO A:n kapteeni Kristian Tikka, joka iski kaksi upeaa maalia. Tikan tehoiltaa säestivät Topias Vilander kahdella syöttöpisteellään, sekä maagisen keväänsä 23 torjunnan voittopeliin päättänyt maalivahti Riku Sirviö.

Summerin soitua kentällä alkoivat railakkaat nousu- ja mestaruusjuhlat, ja yleisö osoitti seisaaltaan kiitoksensa upeasti taistelleelle kotijoukkueelle. Juhlahumun keskeltä TUTO A:n päävalmentaja Elmo Aittola halusi jakaa kiitosta ympärillään olevalle tiimille.

”Ei tässä vaiheessa voi muuta sanoa, kuin kiitos. Sydämestäni kiitos pelaajille, jotka tekivät meistä valmentajista nerokkaan näköisiä. Kiitos kuuluu heille. Kiitos Tommille ja Mikaelille, ihan kaikesta mitä toivat pöytään. Heidän kanssaan valmentaminen oli loistava kokemus. Kiitos Matti ja Hessu, että piditte huolta siitä, että joukkue voi hyvin.”

Jaa eteenpäin:

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää

TUTO Hockey ja Esko Gröhn ovat purkaneet kautta 2023-2024 koskeneen pelajaasopimuksen yhteisymmärryksessä. TUTO kiittää Eskoa panoksestaan...

Lue lisää