TUTOn A-nuoret Nuorten SM-Liigaan

TUTO Hockey A – Jokipojat A

3 – 2 (2 – 0, 1 – 1, 0 – 1)

Tilastot

TUTO Hockeyn A-nuoret kaatoivat sunnuntaina toisessa finaaliottelussa Joensuun Jokipojat lukemin 3-2. Voiton myötä TUTO A vei ottelusarjan nimiinsä otteluvoitoin 2-0, ja joukkue kruunattiin Nuorten Mestiksen mestariksi. Mestaruus tarkoittaa sitä, että kaudella 2017-2018 TUTOn A-nuoret pelaavat Nuorten SM-Liigassa.

 

TUTOn A-nuorten kummiyritys OP Turun Seudun tarjoaman vapaan sisäänpääsyn myötä Marli Areenalle runsaasti yleisöä. Hallille saapuneiden katsojien lisäksi useat kannattajat seurasivat ottelua TUTOn YouTube-streamin kautta. Yhteensä ottelua seurasi parhaimmillaan yli 1300 katsojaa. Suurilukuinen ja äänekäs yleisö loivat ottelulle ratkaisevan finaaliottelun ansaitseman tunnelman, joka oli aistittavissa ympäri hallia.

Itse ottelun suurimmaksi sankariksi nousi ansaitusti TUTO A:n kapteeni Kristian Tikka, joka iski kaksi upeaa maalia. Tikan tehoiltaa säestivät Topias Vilander kahdella syöttöpisteellään, sekä maagisen keväänsä 23 torjunnan voittopeliin päättänyt maalivahti Riku Sirviö.

Summerin soitua kentällä alkoivat railakkaat nousu- ja mestaruusjuhlat, ja yleisö osoitti seisaaltaan kiitoksensa upeasti taistelleelle kotijoukkueelle. Juhlahumun keskeltä TUTO A:n päävalmentaja Elmo Aittola halusi jakaa kiitosta ympärillään olevalle tiimille.

”Ei tässä vaiheessa voi muuta sanoa, kuin kiitos. Sydämestäni kiitos pelaajille, jotka tekivät meistä valmentajista nerokkaan näköisiä. Kiitos kuuluu heille. Kiitos Tommille ja Mikaelille, ihan kaikesta mitä toivat pöytään. Heidän kanssaan valmentaminen oli loistava kokemus. Kiitos Matti ja Hessu, että piditte huolta siitä, että joukkue voi hyvin.”

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää