TUTOn A-nuoret finaaliin

TUTO Hockey A – K-Vantaa A

2 – 0 (0 – 0, 0 – 0, 2 – 0)

Tilastot

TUTO Hockeyn A-nuoret kaatoivat toisessa välieräottelussa K-Vantaan lukemin 2-0. Voitolla TUTO A eteni Nuorten Mestiksen finaaleihin, jotka pelataan tulevana viikonloppuna.

Tasaisen ottelun voittomaalin iski ajassa 55:59 TUTOn A-nuorten kapteeni, Kristian Tikka. Lopullisen ratkaisun ottelulle niittasi tyhjään maaliin osunut Roope Kallio, joka merkkautti itselleen myös syöttöpisteen Tikan maaliin. TUTOn maalinsuulla Riku Sirviö jatkoi unelmakevättään, napaten 30 torjunnan myötä toisen nollapelinsä viimeiseen kolmeen otteluun. Ottelun jälkeen TUTOn A-nuorten päävalmentaja Elmo Aittola oli äärimmäisen ylpeä omasta joukkueestaan.

”Todella kova peli, jossa vaatimustaso oli erittäin kova. Olen sanattoman ylpeä tästä jengistä. Maila ei tärissyt kovankaan paineen alla, ja jätkät uskoivat loppuun asti voittoon. Toisessa erässä meillä oli selvät paikat ratkaista ottelu, mutta maali jäi vähän kiertämään. Kolmannessa erässä kova työ tuotti tulosta myös maalien muodossa, ja sen jälkeen pojat laittoivat kroppaa likoon logolle. Parempi joukkue eteni ansaitusti jatkoon. Me olemme intoa täynnä kuin ilmapallo.”

Finaalivastustaja ratkeaa tulevana keskiviikkona, kun Karhu-Kissat ja Jokipojat pelaavat kolmannen ja ratkaisevan välieräottelun. Ensimmäinen finaaliottelu pelataan ensi lauantaina, ja toinen heti perään sunnuntaina Marli Areenalla. Nuorten Mestiksen mestaruus vaatii kaksi voittoa, ja mahdollinen kolmas finaaliottelu pelataan keskiviikkona 5.4. Finaalien voittaja nousee Nuorten SM-Liigaan kaudeksi 2017-2018.

Sunnuntaina (2.4.) Marli Areenalla pelattavaan toiseen finaaliotteluun on ilmainen sisäänpääsy. 

 

TUTO Hockeyn A-nuorten kummiyritys on

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää