TUTOn 70-vuotissynttäreillä juhlallinen kärkimatsi

TUTO Hockey – SaPKo

30.11.2016

Marli Areena

TUTO Hockey viettää keskiviikkona 70-vuotissyntymäpäiviään juhlaottelun merkeissä. Vieraaksi saapuu sarjakärki SaPKo, joten tiedossa on tavallista juhlallisempi kärkitaisto. SaPKon kaatuessa TUTO siirtyisi ansaitusti Mestiksen sarjakärkeen.

”Tehtäväni on lähtökohtaisesti lähteä voittamaan peliä. Toivottavasti on paljon porukkaa, niin pelaajilla on hyvä fiilis. Saadaan järjestettyä juhlavieraille hyvät kinkerit!” lupaa TUTO-paidassa pitkään viihtynyt hyökkääjä Tuukka Pulliainen.

TUTO-kasvatti Mikko Laine on samoilla linjoilla juhlallisuuksien painottumisesta kotikaukaloon.

”70-vuotisjuhlissa oma keskittyminen on itse juhlaottelussa. Mikäs sen parempaa kuin kärkikamppailu SaPKoa vastaan.”

Kärkitaisto on TUTOlle kaikkien juhlallisuuksien keskellä tärkeä peli. SaPKon kaatuessa TUTO nousee vierasjoukkueen paikalle Mestiksen sarjakärkeen. Tiukka matsi on siis tiedossa, sillä voittoa ei kumpikaan joukkue tule ilmaiseksi antamaan tai saamaan.

”Meillä on hyvä porukka ja rento meininki. Sillä ollaan tähän asti pärjätty, niin miksei jatkossakin”, Pulliainen naurahtaa.

Näillä aseilla lähdetään siis kaatamaan sarjakärkeä huomisessa juhlaottelussa.

TUTOssa parasta on yhteisöllisyys

”Kyllähän TUTO paljon merkitsee, kun on siellä pelannut ihan pienestä pitäen. Välillä on käyty muualla, mutta TUTOssa on aina ollut sellainen omanlaisensa rento tunnelma”, toteaa Tuke Pulliainen.

”Siellä tuntee itsensä kotoisaksi”, mies lisää.

TUTO-hyökkääjä Laine on pukenut seuran pelipaidan ylleen jo varsin varhaisessa vaiheessa kiekkouraansa.

”Onhan sitä tullut pelattua TUTO-paidassa jo ihan pikkujunnusta asti. TUTO on kotikaupungin joukkue ja on hieno edustaa sitä!” toteaa Laine ylpeänä.

”TUTOssa parasta on yhteisöllisyys. On sen verran pieni organisaatio, että kaikki suurin piirtein tuntee toisensa. Niin se on aina ollut, ja siitä olen erityisesti tykännyt”, summaa Pulliainen loppuun.

TUTO Hockeyn 70-vuotisjuhlallisuudet käynnistetään keskiviikkona Marli Areenalla klo 17.30 ja kärkitaisto tavalliseen tapaan klo 18.30. Joitakin lippuja on vielä jäljellä. Hanki omasi ennakkoon Ticketmasterin lippukaupoista tai TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää