TUTOn 70-vuotissynttäreillä juhlallinen kärkimatsi

TUTO Hockey – SaPKo

30.11.2016

Marli Areena

TUTO Hockey viettää keskiviikkona 70-vuotissyntymäpäiviään juhlaottelun merkeissä. Vieraaksi saapuu sarjakärki SaPKo, joten tiedossa on tavallista juhlallisempi kärkitaisto. SaPKon kaatuessa TUTO siirtyisi ansaitusti Mestiksen sarjakärkeen.

”Tehtäväni on lähtökohtaisesti lähteä voittamaan peliä. Toivottavasti on paljon porukkaa, niin pelaajilla on hyvä fiilis. Saadaan järjestettyä juhlavieraille hyvät kinkerit!” lupaa TUTO-paidassa pitkään viihtynyt hyökkääjä Tuukka Pulliainen.

TUTO-kasvatti Mikko Laine on samoilla linjoilla juhlallisuuksien painottumisesta kotikaukaloon.

”70-vuotisjuhlissa oma keskittyminen on itse juhlaottelussa. Mikäs sen parempaa kuin kärkikamppailu SaPKoa vastaan.”

Kärkitaisto on TUTOlle kaikkien juhlallisuuksien keskellä tärkeä peli. SaPKon kaatuessa TUTO nousee vierasjoukkueen paikalle Mestiksen sarjakärkeen. Tiukka matsi on siis tiedossa, sillä voittoa ei kumpikaan joukkue tule ilmaiseksi antamaan tai saamaan.

”Meillä on hyvä porukka ja rento meininki. Sillä ollaan tähän asti pärjätty, niin miksei jatkossakin”, Pulliainen naurahtaa.

Näillä aseilla lähdetään siis kaatamaan sarjakärkeä huomisessa juhlaottelussa.

TUTOssa parasta on yhteisöllisyys

”Kyllähän TUTO paljon merkitsee, kun on siellä pelannut ihan pienestä pitäen. Välillä on käyty muualla, mutta TUTOssa on aina ollut sellainen omanlaisensa rento tunnelma”, toteaa Tuke Pulliainen.

”Siellä tuntee itsensä kotoisaksi”, mies lisää.

TUTO-hyökkääjä Laine on pukenut seuran pelipaidan ylleen jo varsin varhaisessa vaiheessa kiekkouraansa.

”Onhan sitä tullut pelattua TUTO-paidassa jo ihan pikkujunnusta asti. TUTO on kotikaupungin joukkue ja on hieno edustaa sitä!” toteaa Laine ylpeänä.

”TUTOssa parasta on yhteisöllisyys. On sen verran pieni organisaatio, että kaikki suurin piirtein tuntee toisensa. Niin se on aina ollut, ja siitä olen erityisesti tykännyt”, summaa Pulliainen loppuun.

TUTO Hockeyn 70-vuotisjuhlallisuudet käynnistetään keskiviikkona Marli Areenalla klo 17.30 ja kärkitaisto tavalliseen tapaan klo 18.30. Joitakin lippuja on vielä jäljellä. Hanki omasi ennakkoon Ticketmasterin lippukaupoista tai TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää