TUTOlle yllätysvahvistus 3. välieräotteluun

Yksi kaikkien aikojen jääkiekkoilijoista, 45-vuotias tsekkiläislegenda Jaromir Jagr pukee tänään ylleen TUTO Hockeyn pelipaidan, kun joukkue kohtaa K-Vantaan 3. välieräottelussa.

TUTO saa tulevaisuuden KHL-tähtiä vilisevää K-Vantaata vastaan illan peliin yllättävältä taholta tukea, kun NHL:n playoffs-otteluihin mahdollisuutensa menettänyt Florida Panthers on lainannut jääkiekkolegenda Jaromir Jagrin TUTO-paitaan.

Jagrin pelaamisen mahdollistaa IIHF:n säännöissä oleva LEX-KIPRU -sääntö, jonka mukaan kaikilla takatukkaisilla lajilegendoilla on vapaus siirtyä minne haluavat ja milloin haluavat. Aloite Jagrin pelaamisesta TUTOssa tuli tsekkitaiturilta itseltään. TUTOn urheilutoimenjohtajan Elmo Aittolan mukaan neuvottelut toistaiseksi yhden pelin kestävästä pestistä olivat lopulta helpot:

”Vaikeinta oli saada Jagr hyväksymään, ettei edelleen saa pelata VM-mallinen Jofa päässä, kun siitä päästiin eteenpäin, oli varsin helppoa saada sovittua mittava määrä yksityiskohtia.”

 

TUTO Hockeyn valmentajan Marko Kiprusoffin mukaan nimetty sääntö mahdollisti Jaromir Jagrin tulon TUTOon. 

 

Jagrin ensiesiintymistä voi tulla seuraamaan Marli Areenalle tänään klo 15, kun TUTO Hockey ja K-Vantaa iskevät yhteen Mestiksen kolmannessa välierässä. Huippukiekon lisäksi tarjolla on myös kuravettä ja sekä mahdollisesti vantaalaista lohta. Hanki liput matsiin TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää