TUTOlle yllätysvahvistus 3. välieräotteluun

Yksi kaikkien aikojen jääkiekkoilijoista, 45-vuotias tsekkiläislegenda Jaromir Jagr pukee tänään ylleen TUTO Hockeyn pelipaidan, kun joukkue kohtaa K-Vantaan 3. välieräottelussa.

TUTO saa tulevaisuuden KHL-tähtiä vilisevää K-Vantaata vastaan illan peliin yllättävältä taholta tukea, kun NHL:n playoffs-otteluihin mahdollisuutensa menettänyt Florida Panthers on lainannut jääkiekkolegenda Jaromir Jagrin TUTO-paitaan.

Jagrin pelaamisen mahdollistaa IIHF:n säännöissä oleva LEX-KIPRU -sääntö, jonka mukaan kaikilla takatukkaisilla lajilegendoilla on vapaus siirtyä minne haluavat ja milloin haluavat. Aloite Jagrin pelaamisesta TUTOssa tuli tsekkitaiturilta itseltään. TUTOn urheilutoimenjohtajan Elmo Aittolan mukaan neuvottelut toistaiseksi yhden pelin kestävästä pestistä olivat lopulta helpot:

”Vaikeinta oli saada Jagr hyväksymään, ettei edelleen saa pelata VM-mallinen Jofa päässä, kun siitä päästiin eteenpäin, oli varsin helppoa saada sovittua mittava määrä yksityiskohtia.”

 

TUTO Hockeyn valmentajan Marko Kiprusoffin mukaan nimetty sääntö mahdollisti Jaromir Jagrin tulon TUTOon. 

 

Jagrin ensiesiintymistä voi tulla seuraamaan Marli Areenalle tänään klo 15, kun TUTO Hockey ja K-Vantaa iskevät yhteen Mestiksen kolmannessa välierässä. Huippukiekon lisäksi tarjolla on myös kuravettä ja sekä mahdollisesti vantaalaista lohta. Hanki liput matsiin TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää