TUTOlle yllätysvahvistus 3. välieräotteluun

Yksi kaikkien aikojen jääkiekkoilijoista, 45-vuotias tsekkiläislegenda Jaromir Jagr pukee tänään ylleen TUTO Hockeyn pelipaidan, kun joukkue kohtaa K-Vantaan 3. välieräottelussa.

TUTO saa tulevaisuuden KHL-tähtiä vilisevää K-Vantaata vastaan illan peliin yllättävältä taholta tukea, kun NHL:n playoffs-otteluihin mahdollisuutensa menettänyt Florida Panthers on lainannut jääkiekkolegenda Jaromir Jagrin TUTO-paitaan.

Jagrin pelaamisen mahdollistaa IIHF:n säännöissä oleva LEX-KIPRU -sääntö, jonka mukaan kaikilla takatukkaisilla lajilegendoilla on vapaus siirtyä minne haluavat ja milloin haluavat. Aloite Jagrin pelaamisesta TUTOssa tuli tsekkitaiturilta itseltään. TUTOn urheilutoimenjohtajan Elmo Aittolan mukaan neuvottelut toistaiseksi yhden pelin kestävästä pestistä olivat lopulta helpot:

”Vaikeinta oli saada Jagr hyväksymään, ettei edelleen saa pelata VM-mallinen Jofa päässä, kun siitä päästiin eteenpäin, oli varsin helppoa saada sovittua mittava määrä yksityiskohtia.”

 

TUTO Hockeyn valmentajan Marko Kiprusoffin mukaan nimetty sääntö mahdollisti Jaromir Jagrin tulon TUTOon. 

 

Jagrin ensiesiintymistä voi tulla seuraamaan Marli Areenalle tänään klo 15, kun TUTO Hockey ja K-Vantaa iskevät yhteen Mestiksen kolmannessa välierässä. Huippukiekon lisäksi tarjolla on myös kuravettä ja sekä mahdollisesti vantaalaista lohta. Hanki liput matsiin TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää