TUTOlle voitto keskiviikkoillan trillerissä

TUTO Hockey – Peliitat 2-1 (0-0, 1-1, 1-0) TILASTOT

TUTO Hockey ja Peliitat tarjosivat Marli Areenan katsojille tiukan ja jännittävän kamppailun. Ottelun ratkaisu nähtiin kolmannen erän puolivälissä, kun Mikke Levon siniviivalta lähtenyt laukaus meni vastustamattomasti Peliittojen maalin ylänurkkaan.

Ennen pelin alkua otteluisäntä Veripalvelun edustaja kävi pudottamassa aloituskiekon. Aloitukseen kyyristyivät poikkeuksellisesti molempien joukkueiden Veripalvelun punaista kypärää kantaneet pelaajat, Karri Forsblom TUTOsta ja Eemeli Jeskanen Peliitoista. Liekkö alun ohjelma hämmentänyt joukkueita vai mikä, mutta avauserässä nähtiin vielä tunnustelevia otteita ja hyvät maalipaikat jäivät vähiin.

Kuva: Timo Savela

Ottelukooste, lehdistötilaisuus sekä Mikke Levon ja Kalle Kaijomaan haastattelut jutun lopussa.

Tulikuumat TUTO ja Jokipojat iskevät yhteen lauantaina Marli Areenalla

TUTOn viikko huipentuu lauantaina, kun perinteinen kiistakumppani Joensuun Jokipojat saapuvat Marli Areenalle. Ottelusta on lupa odottaa erittäin korkea tasoista, sillä TUTO porskuttaa viiden ottelun voittoputkessa ja Jokipojat on puolestaan voittanut kuudesta viimeisestä ottelustaan viisi. Vastakkain ovatkin kuntoparin kaksi kärkijoukkuetta. Varaa paikkasi lauantai-illan tulikuuman matsiin ennakkoon edullisemmin tästä. 

Päätyravintolapaikat otteluun on loppuunmyyty, mutta päätyravintoloista tutun Tosifanin premium-lipun voit varata anniskelukatsomoon TUTOn toimistolta. Tarkemmat tiedot löydät täältä.

Ottelukooste

Lehdistötilaisuus

Haastattelu: Mikke Levo

Haastattelu: Kalle Kaijomaa

Seuraava Kotiottelu

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää