TUTOlle tylysti turpaan LeKiltä

TUTO Hockey – LeKi

0-3 (0-0, 0-2, 0-1)

Tilastot

TUTO Hockey kohtasi vuoden viimeisessä ottelussaan LeKin Lempäälästä. Turkulaisten peli-ilme oli kuitenkin jäänyt pahasti joulutauolle ja vierailija LeKi voitti ottelun maalein 3-0.

”Hyvä lähtö joulunjälkeiseen aikaan ja osataan kyllä arvostaa voittoa täällä. Kova kotijoukkue, joka osaa pelata hyvää aktiivista jääkiekkoa, eikä ole mikään pelkästään yksilötaidon varaan rakennettu ryhmä”, sanoi LeKin päävalmentaja Juha Juujärvi ottelun jälkeen.

”Kaiken kaikkiaan nuorilta miehiltä sopiva pelirohkeus, joka ei mennyt yli, mutta ei myöskään kunnioitettu liikaa vastustajaa.”

LeKi ratkaisi toisessa erässä

TUTO tuli ottelun alkuun pirteästi, mutta kun paikoista ei tehty maalia, jäi avauserä maalittomaksi. Heti toisen erän alkuun LeKin Toni Kallela löi ylivoimalla tilanteeksi 1-0, ja erän puolivälissä Jesse Huhtala vei vierailijat jo 2-0-johtoon.

”Olen äärimmäisen pettynyt. Aloitettiin hyvin ja ihan raikkaasti painettiin menemään, mutta maalit jäi tekemättä ja toisen erän alkuun vastustaja pääsi liian helposti avopaikasta tinttaamaan kiekon tolpan kautta maaliin”, manasi TUTO-valmentaja Ismo Lehkonen.

TUTOn takaa-ajo jäi lopulta todella vaisuksi ja 32 kertaa ottelussa torjunut LeKi-maalivahti Aaro Peltonen hoisi vähät TUTOn tilanteet varmasti.

”Toisessa maalissa oli syöttösakkailuja omissa, siitä kylmänviileä 2-0 ja loppu olikin oikeastaan selviytymistaistelua. Peli on vain sellaista, ettei sitä oikein voi pakottaa ja tänään se meni pakottamiseksi. Itseasiassa 2-0-maalin jälkeen ei oltu lähelläkään edes tasuria, kyllä se peli niin sekavaksi meni”, Lehkonen myönsi.

Kolme kovaa päänahkaa

LeKi löi viimeisen naulan TUTOn arkkuun ajassa 58:44, kun Juuso Rämö laukoi kiekon tyylikkäästi puolestakentästä tyhjään TUTO-maaliin. Hyvässä vireessä oleva LeKi on voittanut nyt kolme Mestiksen kärkijoukkuetta perätysten.

”Kolme kovaa joukkuetta on nyt ollut vastassa peräkkäin. Ensin KooKoo, sitten Mikkelissä Jukurit, nyt TUTO ja vain neljä päästettyä maalia näissä kolmessa ottelussa, niin jotain joukkue on silloin tehnyt oikein”, päätti LeKin Juujärvi. 

TUTO Hockey pelaa seuraavaksi lauantaina 3.1. Tikkurilassa K-Vantaata vastaan. Seuraava kotiottelu Marli Areenalla on vuorossa keskiviikkona 7.1. klo 18.30, kun Kupittaalle vieraaksi saapuu KeuPa HT. Osta ennakkoon edullisemmat otteluliput TÄSTÄ ja muista, että kausikortilla tai ottelulipulla saa TUTOn laatutakuun ansiosta tuoda kaverin peliin ilmaiseksi! 

 

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää