TUTOlle tyly tappio Rovaniemellä

RoKi – TUTO Hockey

3-0 (0-0, 2-0, 1-0)

Tilastot

Sarjajumbo RoKi osoittautui TUTOlle jälleen kerran hankalaksi vastustajaksi, kun rovaniemeläiset veivät kotihallissaan kaikki kolme pistettä maalein 3-0. Joukkueiden runkosarjan neljästä kohtaamisesta TUTO voitti kaksi jatkoajalla ja RoKi nappasi kahdesti kolmen pisteen voiton.

”Tahmaista oli ja taisivat bussijalat painaa päälle”, totesi TUTOn Jasper Lindsten toisella erätauolla.

Ottelun hahmo oli RoKin maalivahti Paavo Hölsä, joka merkkautti itselleen 34 torjuntaa ja nollasi TUTOn yritykset kerta toisensa jälkeen.

”TUTO on yksilötaitoa omaava joukkue. He toimittivat kiekkoa paljon maalille ja piti olla hereillä”, Hölsä sanoi.

”Täytyy antaa iso kiitos pakeille ja hyökkääjille, jotka blokkasivat hyvin kiekkoja ja ottivat keskustan kiinni. Siinä olivat meidän avaimet voittoon.”

Hokkaselta hyvä ottelu

RoKi ratkaisi ottelun toisessa erässä, kun Juhani Tamminen ja Jussi Pelto-Arvo onnistuivat yllättävään TUTOn illan parhaan pelaajan, maalivahti Kalle Hokkasen. 26 kertaa ottelussa torjunut Hokkanen ei voinut osumille mitään.

”Huikeita yksilösuorituksia, Tamminen ja kumppanit”, kehaisi RoKi-maalivahti Hölsä.

TUTO ei kolmannessa erässäkään saanut kunnollista kiriä aikaiseksi, vaan Antti Järvelä iski tyhjiin lopullisen ratkaisun. Näin kaikki kolme pistettä jäivät ansaitusti Rovaniemelle.

TUTO Hockey pelaa seuraavaksi heti huomenna Kokkolassa Hermestä vastaan. Ottelu alkaa klo 17.00.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää