TUTOlle tyly tappio Rovaniemellä

RoKi – TUTO Hockey

3-0 (0-0, 2-0, 1-0)

Tilastot

Sarjajumbo RoKi osoittautui TUTOlle jälleen kerran hankalaksi vastustajaksi, kun rovaniemeläiset veivät kotihallissaan kaikki kolme pistettä maalein 3-0. Joukkueiden runkosarjan neljästä kohtaamisesta TUTO voitti kaksi jatkoajalla ja RoKi nappasi kahdesti kolmen pisteen voiton.

”Tahmaista oli ja taisivat bussijalat painaa päälle”, totesi TUTOn Jasper Lindsten toisella erätauolla.

Ottelun hahmo oli RoKin maalivahti Paavo Hölsä, joka merkkautti itselleen 34 torjuntaa ja nollasi TUTOn yritykset kerta toisensa jälkeen.

”TUTO on yksilötaitoa omaava joukkue. He toimittivat kiekkoa paljon maalille ja piti olla hereillä”, Hölsä sanoi.

”Täytyy antaa iso kiitos pakeille ja hyökkääjille, jotka blokkasivat hyvin kiekkoja ja ottivat keskustan kiinni. Siinä olivat meidän avaimet voittoon.”

Hokkaselta hyvä ottelu

RoKi ratkaisi ottelun toisessa erässä, kun Juhani Tamminen ja Jussi Pelto-Arvo onnistuivat yllättävään TUTOn illan parhaan pelaajan, maalivahti Kalle Hokkasen. 26 kertaa ottelussa torjunut Hokkanen ei voinut osumille mitään.

”Huikeita yksilösuorituksia, Tamminen ja kumppanit”, kehaisi RoKi-maalivahti Hölsä.

TUTO ei kolmannessa erässäkään saanut kunnollista kiriä aikaiseksi, vaan Antti Järvelä iski tyhjiin lopullisen ratkaisun. Näin kaikki kolme pistettä jäivät ansaitusti Rovaniemelle.

TUTO Hockey pelaa seuraavaksi heti huomenna Kokkolassa Hermestä vastaan. Ottelu alkaa klo 17.00.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää