TUTOlle tiukka tappio kauden avauksessa

TUTO Hockey – Espoo United

3-4 (0-1, 2-0, 1-3)

Tilastot

TUTO Hockey kohtasi Mestis-kauden 2016-17 avausottelussa sarjan tulokkaana debytoineen Espoo Unitedin. Ottelu päättyi kotijoukkueen kannalta ikäviin tunnelmiin, kun espoolaiset veivät voiton lukemin 3–4.

Kotijoukkue TUTO joutui nöyrtymään vierasjoukkueen edessä heti avauserän alkukahinoissa, kun Jimi Santala täräytti verkkoon ylivoimamaalin.

”Ennen peliä käytiin joukkueen kanssa läpi, että tapahtui mitä tapahtui, niin se ei vaikuta omaan tekemiseen. Eikä vaikuttanutkaan. Kahden erän jälkeen oltiin johdossa”, kommentoi TUTOn päävalmentaja Miika Elomo.

Ottelun toisessa erässä TUTO pääsikin maalien makuun. Hyökkääjä Aki Keinänen pussitti kiekon tuplana rikkoen samalla Mestis-urallaan himoitun 200 maalin rajapyykin. Go Keni!

Kolmannessa erässä nähtiin varsinaista kissa ja hiiri -leikkiä, kun maaleja alettiin laukoa oikein urakalla. Aluksi Juha Tarkkanen tasoitti tilanteen, minkä jälkeen Aleksi Järvinen iski espoolaiset johtoon. Hyökkääjä Juho Virtanen nosti TUTOn takaisin tasatilanteeseen. Erän loppupuolella Janne Kivilahti iski kuitenkin voittomaalin, ja vierasjoukkue ryösti lopulta pisteet kauden avausottelussa.

”Matsi näytti välillä vähän sekavalta. Ensimmäinen peli runkosarjassa on aina vähän arvoituksellinen, eikä tasapainoa heti löydä. Joukkue näytti sielukkuutta ja periksiantamattomuutta. Nyt kävi näin”, summaa espoolaisten käskyttäjä Timo Hirvonen kauden avausottelua.

”49 peliä jäljellä”

Häviöstä huolimatta Elomo on tyytyväinen kotijoukkueen suoritukseen.

”Ottelu oli juuri sellainen kuin ennakoitiin. Molemmat ovat hyvin kamppailuvoimaisia joukkueita. Omiin virheisiin hävittiin, mutta ne pitää hyväksyä. Pitää kuitenkin myös muistaa, että vastustajan maalivahti oli erittäin hyvä!”

TUTO-kapteeni Anssi Virkki on valmentajansa kanssa samoilla linjoilla muistuttaen samalla, että kyseessä oli vasta kauden ensimmäinen ottelu.

”Virheisiinhän se ratkesi. Ei kuitenkaan laiteta päätä pensaaseen. Tässä on vielä 49 peliä jäljellä.”

TUTO Hockeyn kausi jatkuu perjantaina, kun se lähtee haastamaan vieraspelissä LeKin. Lauantaina pelataan taas kotihallissa, jossa vastaan luistelee RoKi. Hanki liput otteluun ennakkoon edullisemmin TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää