TUTOlle tarjolla lohikeittoa lauantaina

Kane`s Weekend jatkuu lauantaina Kupittaalla, kun sarjassa kahdeksantena majaileva K-Vantaa saapuu haastamaan TUTO Hockeyn. Vaikka maajoukkuetauolta ailahtelevin ottein palannut TUTO lähtee otteluun ennakkosuosikkina, ei viime aikoina piristyneitä vantaalaisia sovi missään nimessä aliarvioida.

TUTO ja K-Vantaa kohtasivat edellisen kerran lokakuun alussa. Niin ikään Marli Areenalla pelatussa ottelussa voiton vei kotijoukkue TUTO, lukemin 3-2. Tasainen ottelu on odotettavissa tälläkin kertaa. TUTO hyökkääjä Timi Lahtisen mukaan ottelu käännetään voitoksi pelaamalla omaa peliä.

”Varmasti tulee vastaan kurinalainen ja sitoutunut ryhmä, mutta omalla hyvällä pelaamisella varmasti pärjätään lauantain kiihkeässä taistossa.”

Lahtisen mielestä TUTOn on parannettava oman pään pelaamistaan. Joukkueen hyökkäyspelaamisen suhteen Lahtinen puolestaan on itsevarma.

”Hoidetaan oma pääty vaan jämptisti. Hyökkäyspäässä saadaan varmasti aikaan tarpeeksi tekopaikkoja, joista saadaan lapioitua tarvittavat byyrit.”

Jo aiemmin sekä TUTOn päävalmentaja Miika Elomo, että TUTOn pistekärki Aki Keinänen manasivat TUTOn ajoittaista huolimattomuutta, sekä helposti päästettyjä maaleja. Myös Lahtinen on samoilla linjoilla.

”Ollaan pelattu joukkueena ihan hyvin ja viety pelejä, mutta muutamilla omilla hölmöilyillä ja huolimattomuudella ollaan menetetty pisteitä.”

Tiikerinsilmää, puolustuspeliä ja erikoistilanteita

Keskiviikkona TUTO kaatoi komean taisteluvoiton jälkeen Heinolassa Peliitat jatkoajan jälkeen lukemin 3-4. Kahden maalin takaa-ajoasemasta voittoon noussut turkulaisjoukkue osoitti ottelussa todellista taisteluilmettä. Tuon saman ilmeen Lahtinen haluaa nähdä myös lauantaina.

”Hyvä taisteluilme ja tiikerinsilmä ovat tärkeitä. Sillä Heinolasta pari pinnaa kaivettiin.”

Kysyttäessä lauantain ottelun avainasioista tulee Lahtiselta vastaus, kun apteekin hyllyltä.

”Kyllä se on se tiivis puolustuspelaaminen ja sitä kautta nopea ja laadukas hyökkäyspelaaminen. Varmasti myös erikoistilannepelaaminen nousee isoon arvoon.”

Kiekko putoaa lauantaina jäähän Marli Areenalla kello 17:00. Saavu ajoissa paikalle, sillä Olvi lahjoittaa 216:lle ensimmäiselle paikalle saapuvalle Kane’s Raspberry Lemon juoman. Juomien jakaminen aloitetaan tunti ennen ottelun alkamista, kello 16:00. Hanki liput lauantain otteluun ennakkoon edullisemmin Ticketmasterin lippukaupoista, tai TÄSTÄ! 

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää