TUTOlle Mestis-lisenssi kaudelle 2020-21

TUTO ja 11 muuta Mestis-seuraa saivat Mestis-lisenssin kaudelle 2020-21, joten Marli Areenalla nähdään Suomen viihdyttävintä lätkää myös ensi kaudella.

Mestiksen puolelta kuuluu positiviisia uutisia. Kaikki kaudella 2019-2020 Mestistä pelanneet seurat ovat saaneet Mestis-lisenssin myös kaudelle 2020-21. Päätös lisensseistä tehtiin normaaliaikataulua nopeammin, jotta seurat pystyvät vallitsevassa tilanteessa keskittymään mahdollisimman nopeasti tulevan kauden suunnitteluun, markkinointiin ja taloudellisten menetysten korvaamistoimenpiteisiin sekä mahdollisiin sopeutustoimiin.

TUTO Hockey tarjoilee kaupungin värikkäintä lätkää Marli Areenalla myös ensi kaudella, kun vastaan asettuvat:

Heinolan Peliitat (Peliitat)

Iisalmen Peli-Karhut (IPK)

Imatran Ketterä (Ketterä)

Joensuun Jokipojat (Jokipojat)

Kajaanin Hokki (Hokki)

Keuruun Pallo (KeuPa)

Kiekko-Vantaa (K-Vantaa)

Kokkolan Hermes (Hermes)

Rovaniemen Kiekko (RoKi)

Savonlinnan Pallokerho (SaPKo)

Tampereen KooVee (KooVee)

Lue lisää aiheesta Mestiksen sivuilta:

Auta meitä – Tehdään yhdessä kaudesta 2020-21 entistä värikkäämpi

TUTO Hockeyn kausi 2019-2020 oli monilta osin erinomainen ja askeleita oikeaan suuntaan otettiin monella taholla. Koronavirus ja sen myötä peruuntuneet pudotuspelit on kuitenkin asettanut TUTOnkin haastavaan tilanteeseen. Suurimmat haasteet liittyvät kevään velvollisuuksista selviämiseen, siinä tarvitsemme apuanne rakkaat kannattajat ja yhteistyökumppanit. Apua voi antaa useammalla eri tavalla, alla tiivistettynä tämän hetkiset vaihtoehdot, uusia tukimuotoja tulee varmasti kevään aikana.

Hanki TUTO-kortti tai kausikortti maaliskuussa

Hankkimalla TUTO-kortin tai kausikortin kaudelle 2020-21 jo maaliskuussa autat TUTOa selviämään pahimpien koronaviruksen aiheuttamien haasteiden yli. Hankkimalla kortin jo maaliskuussa säästät myös itse, sillä korttien hinnat nousevat sitä mukaa kun uusi kausi lähestyy. Oman korttisi voit ostaa tästä.

Yhteistyökumppani: Sovitaan ensi kauden kuviot jo nyt

Olemme aloittaneet yhteistyökumppaniemme kontaktoinnin tällä viikolla. Mikäli ehdit neuvottelemaan ensi kauden kuvioista jo nyt, voit olla meihin suoraankin yhteydessä. Maalis- ja huhtikuun ajan yhteistyödiilit tehdään vielä kauden 2019-2020 hinnastoilla. Myyjämme tavoittaa seuraavasti:

Dani Aavinen, toimitusjohtaja, puh. 0400 279 335
Jimi Lehto, yritysmyyjä, puh. 044 277 5717
Janne Ollila, toimistopäällikkö, puh. 040 7636 961
 
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi(a)tutohockey.fi
 

Mestisplayon.fi & kannatustuotteet

Voit tukea TUTOa myös hankkimalla kannatustuotteita joko verkkokaupastamme tai Mestis-yhteisön yhteisestä kannatussivustosta mestisplayon.fi

TUTOn omia kannatustuotteita tulee kevään aikana vielä lisää ja uutisoimme niistä kotisivuillamme ja somekanavissamme.

mestisplayon.fi-sivuston ostokset kohdistuvat lyhentämättömänä TUTOlle, kun valitset meidät tuettavaksi seuraksi. Tarjolla on paketteja niin kuluttajille kuin yhteistyökumppaneille. Alla esiteltynä paketeista kaksi.

1) Fanipaketti: Hinta 35 euroa

Paketti sisältää kahden (2) kuukauden Ruutu+ lahjakortin ja ”TUEN PAIKALLISTA SEURAA” -tarran TUTOn logolla. Lisäksi jokainen paketin ostaja saa nimensä mestisplayon.fi sivuston yksityiset tukijat listaan.

Ruutu+ näyttää tuhansia elokuvia ja sarjoja, joten tässä on erinomainen ajanviettotapa viikonloppuihin, kun pelit ovat tauolla. Katso tarkempi sisältö täältä.

2) Yrityspaketti 3: Hinta 1000 euroa

Paketti sisältää:

– Yrityksen logo Mestiksen mediaseinään kaudella 2020-21.
– TUTO Hockeyn aitopelipaita kaudelta 2019-2020
– Yrityksen logo mestisplayon.fi sivulle
– Yritysesittely Mestiksen somekanavissa.
 
Mestiksen mediaseinä on käytössä muun muassa erätaukojen hikihaastatteluissa.
 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää