TUTOlle maukas saalis Vantaalta

K-Vantaa – TUTO Hockey 2-3 (1-0, 1-1, 0-2) TILASTOT

TUTO Hockey haki maukkaat vieraspisteet Vantaalta, kun se nousi Juho Mäkelän päätöserän kahdella osumalla 2-3 voittoon.

Ottelun sankarin viittaa tarjoiltiin pitkään K-Vantaan maalilla muurin lailla seisseelle Aleksanteri Heiskaselle, joka pysätti TUTOn hyökkäykset kerta toisensa jälkeen ilmiömäisesti. Lopulta Mäkelä onnistui ohjaamaan 2-2 tasoituksen ylivoimalla, kun kolmatta erää oli jäljellä reilut neljä minuuttia. Voittomaalin synty nähtiin ajassa 58:21, kun TUTO pääsi ylivoimahyökkäykseen. Hyökkäyksen päätteeksi Mäkelä ohjasi maalin edestä  Jere Karlssonin (0+3) laukauksen vantaalaisverkkoon.

Ottelukooste ja haastattelut ovat jutun lopussa.

Lauantaina Karhun kaatoon Marli Areenalle

TUTOn pelit jatkuvat lauantaina kotiottelulla IPK:ta vastaan. Ottelussa riittää seurattavaa, sillä se on äärimmäisen tärkeä molemmille joukkueille kotiedun tavoittelun kannalta. Kaukalossa viilettää puolestaan useampi mielenkiintoinen nimi. IPK:n puolella tehokasta kautta pelaava Ilkka Pikkarainen  on yksi koko Mestiksen kiinnostavimmista nimistä. Kotiseudulle täksi kaudeksi palannut kokenut Pikkarainen on latonut 30 Mestis-pelissä 36 tehopistettä. IPK:n paidassa pelaavat lisäksi TUTOsta tutut Henry Mäntylä ja Timi Lahtinen.

TUTOn puolella seurantaan voi ottaa esimerkiksi Mestiksen tammikuun pelaajaksi valitun Juho Virtasen, joka pelaa uransa parasta kautta. TUTOn tuoreen vahvistuksen, yli 400 KHL-peliä pelannut, Alexander Nikulinin pelituntuma ja -kunto paranevat puolestaan päivä päivältä, joten umpitaitavalta venäläistaiturilta on lupa odottaa kevään edetessä lisää Marli Areenan yleisöä kohahduttavia taidonnäytteitä.

Hanki liput lauantai-illan Karhun kaatoon tästä

Ottelukooste

Lehdistötilaisuus

Haastattelu: Juho Mäkelä

Seuraava kotiottelu

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää