TUTOlle kauden ensimmäinen kotivoitto

Otteluraportin tarjoaa VPN-Suomi.fi.

 

TUTO Hockey – Peliitat

3-2 JA (0-0, 2-1, 0-1, 1-0)

Tilastot

 

Perjantai-illan vääntö näytti jo taipuvan TUTOn kolmen pisteen voittoon, mutta vieraat saivat venytettyä pelin vielä jatkoajalle. Jatkoajan tyly ratkaisija oli Mikke Levo, joka kiskaisi kiekon hanakasti pömpeliin.

 

Peliittojen Eemeli Jeskanen osoitti alkulämmittelyssä kiekkonäppäryyttä.

 

Atte Mäkinen seurasi tätäkin toimintaa tarkasti.

 

Kotijoukkue oli erittäin lähellä avausmaalin tekemistä jo ensimmäisessä erässä, mutta kiekko pomppi niukasti ohi maalin.

 

Maalittoman avauserän jälkeen peli jatkui nopeatempoisena. Yhteenosumat olivat välttämättömiä.

 

Välillä kolisteltiin isommalla porukalla.

 

Heinolalaiset viimeistelivät ensimmäisen maalin, mutta Aaro Löyttymäki toi turkulaiset vielä toisessa erässä tasoihin.

 

Kaksi minuuttia tämän jälkeen Lassi Kokkala kiskaisi kotijoukkueen johtoon TUTO-paidastakin tutun Mikko Laineen istuessa kaksiminuuttista.

 

Vikkelästi luistellut 165-senttinen Niklas Salo oli tukalassa paikassa 193 cm pitkän Matt Nickersonin hönkiessä niskaan.

 

Ajassa 55:50 vieraat saivat tasoitettua pelin. Lisää maaleja ei kolmannessa erässä nähty, joten peliä lähdettiin ratkomaan jatkoajalle.

 

Kaksi syöttöpistettä kerännyt Mikke Levo tykitti kiekon katiskaan jatkoajan vanhennuttua vasta 14 sekuntia, joten Turkuun jäi tällä kertaa kaksi pistettä.

 

Kuvat ja teksti: Shaun Duncan

TUTO käy keskiviikkona haistelemassa Hakametsän tunnelmaa, mutta kamppailu pisteistä jatkuu Kupittaalla taas perjantaina (19.10.) klo 18:30, kun vieraaksi saapuu Jokipojat. Liput tuohon otteluun saat edullisemmin ennakkoon esimerkiksi täältä.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää