TUTOlle hukkareissu Kajaaniin

Mestis

Hokki – TUTO Hockey 3-0 (1-0, 0-0, 2-0) TILASTOT

TUTO Hockey päätti viikonlopun vierasreissun Kajaaniin, jossa se kohtasi Hokkin. TUTO joutui poistumaan viikonlopun toisestakin ottelusta tyhjin käsin, kun Hokki oli illan ottelussa parempi 3-0 lukemin. Alla on katsottavissa pelin ottelukooste ja lehdistötilaisuus.

Ensi viikolla kolmen ottelun härkäviikko, SaPKo saapuu Marli Areenalle perjantaina

TUTO aloittaa ensi viikon ottelurupeaman vieraissa, kun keskiviikkona on vuorossa vierasottelu Tampereella KooVeeta vastaan. Kotiyleisön eteen joukkue palaa perjantaina, kun SaPKo saapuu vastustajaksi Marli Areenalle. Hanki liput perjantain jännitysnäytelmään tästä. Viikko päättyy vierasotteluun Heinolan Peliittoja vastaan. TUTO Rebels järjestää fanimatkan lauantain vierasotteluun.

A-nuorille kirvelevä kotitappio

Nuorten SM-Liiga

TUTO Hockey – Sport 6-3 (0-1, 2-2, 1-3) TILASTOT

TUTO Hockeyn A-nuoret kärsivät kirvelevän kotitappion Vaasan Sportille Marli Areenan lauantai-illassa. Tapahtumarikas ja vivahteikas ottelu kääntyi lopulta vieraille 6-3 lukemin, vaasalaisten viimeistellessä ottelun kaksi viimeistä osumaa tyhjään TUTO-maaliin.

A-nuorten urakka jatkuu ensi viikonloppuna vieraspelireissulla Lappeenrantaan ja Kouvolaan. Seuraavan kerran joukkue pelaa kotiyleisön edessä perjantaina 24.1., kun Kiekko-Espoo saapuu Marli Areenalle.

Ottelukooste

Lehdistötilaisuus

Seuraava kotiottelu

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää