TUTOlla tuplapeliviikonloppu – kuusi pistettä haussa

TUTO hakee paluuta voittojen tielle perjantaina, kun turkulaiset matkustavat LeKin vieraaksi Lempäälään. Lauantaina edessä on paluu Marli Areenalle, kun TUTO isännöi Hermestä.

Keskiviikkona Marli Areenalla haaste oli liian kova, kun Jukurit haki täydet pisteet vauhdikkaasta ottelusta. Tappio on unohdettu ja katse käännetty perjantai-iltaan, jolloin matka käy Lempäälään.

”Kokoonnuttiin torstaina hallilla ja käytiin läpi omaa peliä. Ilme oli hyvä ja uskon, että saadaan tehtyä tästä vielä hyvä loppuviikko”, kommentoi TUTOn hyökkääjä Rasmus Kulmala.

Ensimmäinen haaste loppuviikolle on perjantaina LeKi. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti ja jokaisella kerralla TUTO on ollut vahvempi.

”Pelillisesti meidän pitää olla huolellisempia pienissä asioissa ja jänteen pitää säilyä kireänä koko 60 minuuttia.”

”Maalinteon tehokkuus on myös asia, jossa meillä riittää parannettavaa. Me tykätään pelata vauhdikasta jääkiekkoa, joten jokaisen äijän on oltava valmiina joka ilta, kun kiekko tippuu jäähän”, Kulmala toteaa.

Lauantaina vieraaksi saapuu Hermes

TUTOlla on runkosarjassa jäljellä vielä kahdeksan kotiottelua. Seuraavana Marli Areenalle saapuu vieraaksi Hermes, kun kiekko putoaa jäähän lauantaina klo 17.00.

”Jokainen piste on meille nyt tärkeä ja lähdetään parantamaan sarjataulukon sijoitusta peli kerrallaan”, sanoo TUTO-hyökkääjä.

Tasaisessa sarjataulukossa jokainen piste on loppukaudesta arvokas, kun aletaan taistella kotiedusta pudotuspeleihin.

”Runkosarjassa meillä on vielä 18 peliä jäljellä ja meidän pitää raapia niistä kaikki mahdolliset pisteet.”

”Tietysti täytyy laittaa oma peli siihen malliin, että keväällä ollaan valmiita ja mehän ollaan”, luottavainen Kulmala toteaa loppuun.

TUTO palaa jälleen kotiyleisön eteen lauantaina 16.1. klo 17.00. Ennakkoon liput saat ostettua TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää