TUTOlla runkosarjan toiseksi viimeinen kotiottelu lauantaina

TUTO Hockey – JYP-Akatemia

La 5.3. klo 17.00

Marli Areena

Viime ottelussa pudotuspelipaikan varmistanut TUTO taistelee vielä tiukasti sijoituksista, sillä jopa kotietukin on vielä mahdollinen. Vierasjoukkue JYP-Akatemia pelaa myös isoista asioista, koska joukkue on todellakin vaarassa ajautua karsintoihin.

Pitkin kautta tehottomuudesta kärsineet turkulaiset ovat viime otteluissa saaneet maalihanat auki, kun edelliseen kahteen peliin kasassa on 11 osumaa.

”Tietysti se on helpottanut, että ollaan saatu tehtyä enemmän maaleja, mutta edelleen siinä on yksi asia, jossa riittää parantamista”, kommentoi TUTO-hyökkääjä Rasmus Kulmala.

”Ei me olla huolissaan niin kauan, kun saadaan luotua noin paljon maalipaikkoja illasta toiseen.”

Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti tällä kaudella ja molemmilla kerroilla TUTO on napannut täyden pistepotin. Edellisen kerran joukkueet iskivät yhteen joulukuun alussa, jolloin TUTO oli vahvempi Jyväskylässä numeroin 4-2.

”JYP-Akatemia on nuori, hyvin liikkuva ja taisteleva joukkue, jolla on peleissä suuri panos pudotusuhan myötä”, Kulmala jatkaa.

”Meidän pitää pystyä pelaamaan hyvällä tasolla koko 60 minuuttia, että saadaan raavittua pisteet”, sanoi ”Sege”.

Runkosarjassa jäljellä kaksi kotipeliä

Runkosarjaa on jäljellä vielä neljä peliä, joista TUTOlla kaksi on kotiyleisön edessä Marli Areenalla. Turkulaiset ovat sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla seitsemän, joskin matkaa viidenteen sijaan on ainoastaan kaksi pistettä, mutta myös kahdeksantena oleva K-Vantaa on vain kaksi pistettä TUTOa perässä.

”Uskon, että lauantaina kaukalossa näkyy hyvin levännyt ja fressi TUTO, joka pystyy hallitsemaan peliä vaihdosta toiseen ja tekemään JYP-Akatemialle epämiellyttävän vierailun Kupittaalle”, Kulmala toteaa luottavaisena.

Tule kannustamaan TUTO voittoon kauden toiseksi viimeisessä runkosarjan kotiottelussa. Ennakkoon liput pystyt ostamaan TÄSTÄ! Myös TUTOn playoff-kausikortit tulevat myyntiin lauantaina, aiheesta voit lukea lisää TÄÄLTÄ.

Jaa eteenpäin:

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää

Pelipäivät Villi kortti -kierroksella ovat maanantai 20.3., keskiviikko 22.3. ja tarvittaessa torstai 23.3. Kotipelin/pelien päivämäärät selviävät...

Lue lisää