TUTOlla mahdollisuus varmistaa välieräpaikka perjantaina Marli Areenalla

6. puolivälierä: TUTO Hockey – Hokki

Pe 25.3. klo 17.00

Marli Areena

Otteluvoitot: 3-2

TUTO Hockey ja Hokki pelaavat perjantaina Kupittaalla kuudennen puolivälierän. TUTO johtaa ottelusarjaa voitoin 3-2, kun neljällä voitolla etenee välieriin. Hokki selvitti keskiviikkona TUTOn ensimmäisen ottelupallon, kun se oli Kajaanissa parempi maalein 6-3.

”Kyllähän siihen kotimatkaan taas muutama lisäkilometri tuli tappion myötä. Huomattavasti lyhyemmältä olisi varmaan tuntunut voiton jälkeen, mutta se on ihan turha jossitella”, toteaa TUTO-kapteeni Anssi Virkki paluumatkasta Turkuun.

”5vs5-pelissä ollaan oltu ehkä ihan piirun verran niskan päällä, mutta Hokki on ollut hyvä ylivoimalla. Mekin ollaan pelattu ihan ok alivoimaa, mutta sekään ei määrällisesti enempää kestä.” 

”Aika paljon ollaan jäähyilty ja varsinkin sellaiset tyhmät jäähyt ovat kostautuneet. On vielä kaksin verran raskaampi tappaa sellaista jäähyä, joka on vähän hönösti otettu”, Virkki manaa.

Ennen puolivälieräsarjan alkua Virkki totesi matkustusaspektin tuovan mielenkiintoisen lisän ottelusarjaan, onhan Turun ja Kajaanin välinen matka yli 600 kilometriä. TUTOkin on matkustanut Kajaaniin jo kolme kertaa ja kaksi kertaa tuliaisina on ollut tappio.

”Se on mielenkiintoista, mutta ihan hauskaa myös. Kauden loppu koittaa pikkuhiljaa ja viimeisiä reissuja ollaan yhdessä”, sanoo Virkki.

”Toisaalta on ihan siisti juttu, että ollaan kimpassa pitkiä matkoja keskenään. Kyllähän se kropalle kuitenkin on raskasta, kun unirytmit on sekaisin, eikä elimistö toimi ihan niinkuin pitäisi. Mutta se on molemmilla sama juttu.”

”Pitää sitoutua paremmin”

TUTO pelasi keskiviikkona pääosin hyvän ottelun, vaikka lukemat olivatkin melko rumat. Omissa soi kuitenkin omituisten huolimattomuusvirheiden seurauksena.

”Meidän pitää sitoutua paremmin siihen, että me lyödään tämä sarja nippuun perjantaina. Se osoittautui keskiviikkona juuri niin vaikeaksi kuin sarjan katkaiseminen usein onkin”, Virkki sanoo.

”Huomenna täytyy koko joukkueen voimin sitoutua hommien tekoon, eikä siinä sen kummempaa. Tehdään yksi-kaksi maalia enemmän kuin vastustaja, niin se riittää.”

Turkulaisryhmän peli on näyttänyt koko puolivälieräsarjan todella raikkaalta, ja samaa on odotettavissa perjantainakin. Kotihallissaan TUTO ei ole hävinnyt Hokille kuluvan kauden neljässä kamppailussa vielä kertaakaan.

”Kyllähän me ollaan fyysisesti oltu koko ajan niin hyvässä kunnossa, ettei pelirasitukset sillä tavalla tunnu. Hyvällä jalalla ollaan oltu liikkeellä, vaikka pitkät matkat on matkusteltu”, kertoo Virkki.

”Jätkät painaa hyvällä tarmolla menemään, mutta täytyy vain pitää mieli kirkkaana. Fysiikasta se ei jää kiinni.”

TUTO Hockeyn ja Hokin välinen kuudes puolivälierä Kupittaan Marli Areenalla perjantaina klo 17.00. Kannattaa ostaa liput ennakkoon, koska voit säästää jopa 5€, eikä tarvitse jonottaa ulkona. Aikuisten ennakkoliput kaarteisiin vain 10€ (+ mahdollinen palvelumaksu). Nettilippukauppaan pääset TÄSTÄ!

Myös Legenda-klubilla ja päätyravintoloissa on vielä tilaa ja toinen aitio on vapaana. Kysy lisää myyntihenkilöiltämme:

Toimitusjohtaja Dani Aavinen, 0400 279335
Toimistopäällikkö Janne Ollila, 040 763 6961 (kuluttajat,hallinto,yritysmyynti)
Myyntipäällikkö Antti Meriläinen, 050 4082 085 (yritysmyynti)

Sähköposti: etunimi.sukunimi@tutohockey.fi

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää