TUTOlla kotiyleisön edessä näytön paikka: "Vain yksi vaihtoehto"

TUTO Hockey – Jokipojat

Pe 29.1. klo 18.30

Marli Areena

Kolme peräkkäistä tappiota kärsinyt TUTO Hockey kohtaa perjantaina Jokipojat toisen kerran viikon sisään. Turkulaisilla on ottelussa vain yksi tavoite: voitto.

TUTO ja Jokipojat ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kolmesti ja joka kerta on joensuulaisryhmä vienyt voiton. Viimeisimmän ottelun Jokipojat vei edellisenä perjantaina Joensuussa jatkoajan jälkeen maalein 4-3.

”Huomenna ei ole oikeastaan kuin yksi vaihtoehto ja se on ottaa voitto. Viime perjantaina pelattiin mun mielestä hyvin Joensuussa, mutta itse hölmöiltiin pisteet sinne”, kertoo TUTO-hyökkääjä Mika Hyvärinen

”Kolme pistettä oli ihan otettavissa, mutta huomenna lyödään taas kaikki likoon ja uskotaan, että se riittää voittoon.”

Vahva Jokipojat

Takaisin Mestikseen täksi kaudeksi noussut Jokipojat on pelannut läpi kauden pirteästi ja varsinkin vieraskaukalossa meno on ollut vakuuttavaa. Sarjataulukossa joensuulaisryhmä on sijalla kolme, jo 13 pistettä kuudentena majailevaa TUTOa edellä.

”Siellä ovat hankinnat onnistuneet. Kärkipään pelaajat ovat mielestäni olleet parhaita pelaajia ja silloin muidenkin on helppo hypätä touhuun mukaan”, Hyvärinen kehuu perjantain vastustajaa.

Jokipoikien johtotähtenä on kuluvalla kaudella häärinyt kapteeni Samu Pitkänen, joka pelasi TUTOssa vuosina 2012-2014. 28-vuotias Pitkänen on lyönyt 37 peliin tehot 6+33=39 ja on Mestiksen pistepörssissä neljäntenä.

”Kyllä se porukka kuuluu Mestikseen, siellä on hyvä meininki. Hyvin ovat pelanneet ja varmasti yllättäneet monet tässä sarjassa”, kertoo Hyvärinen.

TUTO-hyökkääjä Hyvärinen uskoo, että tulevana perjantaina Kupittaan Marli Areenalla nähdään viihdyttävä ja tunnerikas kamppailu.

”Viime perjantaina kävivät jo tunteet lämpöisinä, sattui ja tapahtui kaikenlaista. Uskon, että huomenna on Kupittaa klo 18.30 place to be.”

Liput perjantain otteluun voit ostaa ennakkoon TÄÄLTÄ!

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää