TUTOlla keskiviikkona yksi kauden tärkeimmistä otteluista

TUTO Hockey – Peliitat

Ke 2.3. klo 18.30

Marli Areena

TUTOlla on keskiviikkona tiedossa todellinen kuuden pisteen ottelu, kun Marli Areenalle vieraaksi saapuu yhdeksäntenä oleva Peliitat.

Kahdeksantena oleva TUTO voi varmistaa pudotuspelipaikan keskiviikkona kotiyleisön edessä, kun seitsemän pistettä perässä oleva Peliitat pelaa kautensa jatkamisesta.

Yhden ottelun enemmän pelanneet heinolalaiset tarvitsevat kipeästi ottelusta kolme pistettä, mikäli haluavat selvitä vielä pudotuspeleihin. TUTO sen sijaan varmistaisi pääsynsä pudotuspeleihin kolmen pisteen voitolla.

Turkulaisilla takana on raskas vieraskiertue, kun viime viikonloppuna matka kävi Rovaniemelle ja Kokkolaan. Sieltä mukaan tarttui kolme pistettä, kun RoKille tullut tappio kuitattiin Hermeksen kustannuksella lauantaina.

”Itsellä jäi matkalta käteen ruokamyrkytys, kun tulin jo lauantaina junan kanssa pois, etten sairastuta joukkuetta”, kommentoi perjantain RoKi-ottelussa vielä kaukalossa esiintynyt Teemu Elomo.

”Joukkue otti hienot ja tärkeät kolme pistettä Kokkolasta. Perjantaina RoKin vieraana ei oltu valmiina joukkueen kanssa. En tiedä, mikä siinä sitten oli syynä”, totesi Elomo perjantain tappiosta.

Peliitat ollut vaikea vastustaja tällä kaudella

Joukkueet ovat kohdanneet viidesti tällä kaudella ja pisteet ovat menneet heinolalaisten hyväksi 10-5. Tammikuun alussa Peliitat haki täydet kolme pistettä Marli Areenalta numeroin 4-2.

”Olen itse huomannut lyhyessä ajassa, että joukkue joutuu tekemään hirveän määrän töitä yhden maalipaikan eteen.”

”Kun paikoista vaan tehdään maalit, niin oman pään puolustus hoituu kyllä hienosti”, toteaa TUTO-hyökkääjä Elomo.

Taistelu sijoituksista on äärimmäisen kovaa tasaisessa sarjassa ja turkulaisilla onkin kaikki mahdollisuudet napata vaikka vielä kotietu pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, joten jokainen piste korostuu loppukaudesta.

”Pukukopin puolella fiilis on hyvä. Jätkät tykkää pelata ja kopissa on rento fiilis. Ei muuta kuin voittoja kasaan lisää”, Elomo sanoo.

TUTOlla on runkosarjassa jäljellä vielä kolme kotiottelua. Tule kannustamaan TUTO voittoon keskiviikkoillan tärkeässä ottelussa. Ennakkoon liput saat ostettua TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää