TUTOlla kasvojen pesun paikka Mikkelissä

Jukurit – TUTO Hockey

Ke 30.9. klo 18.30

Kalevankankaan jäähalli

TUTO koki toisen peräkkäisen tappion viime ottelussa, kun sarjanousija RoKi oli parempi maalein 5-3.

Keskiviikkona onkin kasvojen pesun paikka, kun viime vuoden Mestiksen mestari Jukurit isännöi TUTOa Mikkelissä.

”Tästä ei haaste parane. Jukurit on materiaaliltaan ylivoimaisesti sarjan laadukkain jengi ja pelitapa heillä on ollut jo useamman vuoden samanlainen”, kommentoi TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen keskiviikon ottelua.

”Tämä on meille paras mahdollinen haaste tähän paikkaan, kun tuloksen tekeminen on ollut meille aika vaikeata”, Lehkonen jatkoi.

Viime otteluissa omissa on kolissut, eikä TUTO vastaavasti ole paikkojaan pystynyt hyödyntämään, joten pisteitä ei ole kertynyt läheskään haluttuun tahtiin.

”Tuolla määrällä mitä me luomme paikkoja, niin pitää pystyä parantamaan sitä tehokkuutta toiseen päähän. Uskon, että sitä kautta myös sulkeutuu se maalien tuleminen omaan päähän”, kertoo Lehkonen.

Jukureiden peli on tökkinyt alkukaudesta

Ensi kaudeksi Liigaan nousevan Jukureiden viime pelit ovat sujuneet alavireisesti, sillä joukkueella on kolme peräkkäistä tappiota. Viime ottelussa KeuPa HT oli vahvempi numeroin 4-2.

”Meidän kohdalla huomenna ratkaisee kärsivällisyys. Kauhean montaa juttua meidän ei kannata edes lähteä muuttamaan, koska pelitapa on vaativa. Ja numeraalisesti, kun ne maalit jätetään pois, niin pelataan hyvää lätkää.”

”Sanotaanko, että tehokkuus pitää molempiin päihin saada paremmaksi. Oman pään tehokkuutta pitää nostaa ja hyökkäyssuunnassa pitää huomattavasti paremmalla tasolla pistää kiekot sisään”, valottaa Lehkonen tilannetta.

Kokoonpano jälleen uuteen uskoon

Alkukaudella vahvasti muuttunut kokoonpano menee jälleen uuteen uskoon, kun TPS:stä lainalla olleet Patrik Virta ja Oskari Setänen palaavat Artukaisiin.

”Ketjuissa tapahtuu liikehdintää, mutta se on normaalia, kun haluaisin tuota tehokkuutta nostaa”, Lehkonen sanoo.

”Muutamia palikoita kun näissä kolmessa ketjuissa siirrellään, niin tehokkuus nousee.”

”Yksi ketju Topi TaavitsainenHannu KuruJasper Lindsten on sarjan parhaimpia ketjuja, joten näiden kolmen muun ketjun plärääminen on työn alla. Että saadaan niistäkin tehoja irti”, ennakoi Lehkonen ketjumuutoksia.

Jukurit – TUTO Hockey alkaa keskiviikkona Mikkelissä klo 18.30. 

Jaa eteenpäin:

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää

Pukukoppimyyjäiset järjestetään  lauantaina 13.4. TUTOn u20-joukkueen kauden viimeisen kotiottelun yhteydessä Mestis-joukkueen pukukopissa kello 15-16 välillä! Myynnissä...

Lue lisää

TUTOn toimitusjohtaja Kimmo Hollménin kiitokset kaudesta 2023-2024 364 päivää sitten astelin ensimmäisen kerran TUTO Hockeyn toimistolle...

Lue lisää