TUTOlla edessä tärkeä kamppailu: "Kiva pitkästä aikaa pelata viikonloppuna kotona"

TUTO Hockey – JYP-Akatemia

Pe 16.1. klo 18.30

Marli Areena

Mestiksessä neljäntenä oleva TUTO Hockey saa perjantaina vieraita Jyväskylästä, kun sarjakolmonen JYP-Akatemia saapuu Marli Areenalle. Perjantai-illan otteluun on ennakkolipunmyynnin perusteella odotettavissa mukavasti yleisöä.

Liigajoukkue JYPin farmiseura Akatemia on pelannut erinomaisen alkukauden ja on TUTOa sarjataulukossa seitsemän pistettä edellä, tosin ottelun enemmän pelanneena. 

”Ei ole mulle yllätys, että ovat noin korkella sarjataulukossa. Joukkueessa on parin-kolmen vuoden takaisia juniorien suomenmestareita, jotka ovat nyt oikein sopivassa iässä. Ja melkein kaksi kentällistä on pelannut isoja minuutteja Liigassa, kun JYP on pystynyt kierrättämään pelaajia”, sanoo TUTOn valmentaja Ismo Lehkonen.

”Luisteleva hyvä ryhmä, joka pelaa suoraviivaista ja nopeaa jääkiekkoa. Meidän tehtävämme on vastata siihen.”

TUTO niskan päällä

TUTO ja JYP-Akatemia ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kolme kertaa. Kaksi otteluista on päättynyt TUTOn ja yksi Akatemian voittoon. Turkulaisten hyökkääjä Anton Kokkonen tietää, millainen vastustaja perjantaina vastaan luistelee.

”Muutama peli mitä niitä vastaan ollaan pelattu, niin niillä on tosi hyvä liike ja nuoria äijiä, jotka pelaavat ennakkoluulottomasti. Meidän pitää olla vahvoja omassa pelissä, kaksinkamppailuissa ja irtokiekoissa. Liike meillä riittää ihan satavarmasti”, Kokkonen uskoo.

”Laitetaan hyvä fiilis päälle ja koitetaan nauttia siitä pelaamisesta, niin ollaan vahvoilla.”

TUTOn viikonloppukotipelit ovat olleet tällä kaudella harvassa. Perjantaiseen otteluun onkin ennakkolipunmyynti käynyt kuumana. 

”Nyt on kiva pitkästä aikaa pelata viikonloppuna kotona, kun ainakin huhujen perusteella pitäisi olla fiilistä ja porukkaa tulossa hallille”, sanoo Kokkonen.

Parras ja Kulmala kehiin

TUTOlta on poissa paljon tärkeitä pelaajia, sillä Timo Pärssinen, Tuukka Pulliainen ja Teemu Vuorisalo saivat keskiviikkona sairastuvalle seurakseen hyökkääjä Oskari Lehtisen. Tämä kuitenkin tietää näyttöpaikkaa omalle juniorille, kun Kevin Parras liittyy edustusjoukkueen mukaan. Myös Rasmus Kulmala palaa TPS:stä TUTOn riveihin.

”Oskari sai tällin polveensa ja on pois, mutta otetaan A-junnuista Parras pelaamaan. Ja Kulmala tulee viikonlopuksi mukaan”, Ismo Lehkonen päättää.

TUTO Hockeyn ja JYP-Akatemian välinen kamppailu alkaa Marli Areenalla perjantaina klo 18.30. Koska edellinen kotiottelu hävittiin jatkoajalla, on yleisölle tarjolla ennen ottelua kahvi ja pikkumakea veloituksetta. Osta ennakkoon edullisempi ottelulippu TÄSTÄ!

Seuraa heitä

#22 Joonas Sammalmaa, JYP-Akatemia

36 ottelussa tehot 14+19=33 iskenyt Sammalmaa on Akatemian pelin sielu. Jos 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä on pelihuumori kohdillaan, voi se aiheuttaa vaikeuksia TUTOlle. 

#?? Kevin Parras, TUTO Hockey

TUTOn A-junioreissa kuluvalla kaudella 24 ottelussa tehopisteet 12+17=29 tehnyt virolaissyntyinen hyökkääjä saa loukkaantumisten myötä näyttöpaikan Mestiksen puolella. 20-vuotiaan pienikokoisen pelimiehen otteita kannattaa seurata tarkkaan.

 

Antsa Kokkonen ja Ika ovat valmiita kuromaan Akatemian pistejohtoa kiinni.

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää