TUTOlla edessä kauden viimeinen koitos

Mestiksen pronssiottelu: TUTO Hockey – Hokki

Ke 9.4. klo 18.30

Marli Areena

Ismo Lehkosen johtama joukkue viimeistä kertaa kasassa. Ensi kaudella moni tästä joukkueesta pelaa sarjaporrasta ylempänä.

”Viimeistä kertaa tämä ryhmä kasassa. Minun aikanani on käynyt aina niin, että noin 35% lähtee ylemmälle sarjatasolle”, kommentoi Ismo Lehkonen pronssimatsin alla.

Sellaiset nimet kuin Anrei Hakulinen, Mikko Lehtonen tai vaikkapa Aleksi Rutanen kiekkoilevat suurella todennäköisyydellä ensi kaudella sarjaporrasta ylempänä. He ovat hyviä esimerkkejä siitä, miten turkulaisjoukkueen sisällä pelaajat kehittyivät kauden aikana ”pojista miehiksi”.

Pelkkä henkilökohtainen kehittyminen ei tällä kertaa riittänyt taisteluun siitä kaikkein kirkkaimmasta mitalista, mutta keskiviikon ottelussa pelataan kuitenkin mitalista.

”Moraali tuolla ryhmällä on ollut kunnossa. Urheilullisuudesta tai halusta se (finaalipaikka) ei jäänyt kiinni. Muutamassa pelissä se jäi maalin päähän ja sillä siisti”, Ika tuumi karvasta välieräsarjaa ja sen ratkaisuhetkiä.

Se mikä ei tapa, kasvattaa

TUTO kärsi kirvelevän tappion välieräsarjassa Jukureita vastaan. Viime perjantaina pelattu ratkaiseva seitsemäs kamppailu kääntyi vastustajalle minuutti ennen loppua.

”Joukkue olisi ansainnut finaalipaikan, mutta nyt se ei natsannut kohdilleen. Se mikä ei tapa, niin kasvattaa”, Lehkonen laskelmoi.

Kauden 2013-14 TUTO Hockeyn edustusjoukkue saa päävalmentajaltaan vuolaita kehuja kauden viimeisen ottelun alla.

”Olen ollut tosi tyytyväinen joukkueen suorittamiseen ja siihen tapaan, jolla he ovat tähän projektiin heittäytyneet. Urheilullisin ryhmä, joka minulla on ollut kasassa”, Ika päätti.

Mestiksen pronssiottelu huomenna 9.4. klo 18.30 Marli Areenalla. Tule kiittämään TUTOa hienosta kaudesta ja osta liput ennenkuulumattoman halpaan hintaan TÄSTÄ!

 

Kiitos TUTO, vielä kerran!

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää