TUTOlla edessä kahden pelin viikonloppu: "Proffa on back in business"

TUTO Hockey – RoKi
Pe 11.12. klo 18.30
Marli Areena

KeuPa HT – TUTO Hockey
La 12.12. klo 17.00
Keuruu 

Viime viikolla molemmat ottelunsa voittanut TUTO Hockey pelaa viikonloppuna kaksi ottelua, kun perjantaina Turussa kohdataan RoKi ja lauantaina Keuruulla KeuPa. Turkulaiset saavat perjantaina kaukaloon myös odotetun vahvistuksen, kun koko alkukauden sivussa ollut Tuukka Pulliainen palaa pelaavaan kokoonpanoon.

”Kyllähän se on hyvä homma, että ’Proffa’ on back in business. Hän tuo rauhallisuutta koppiin sekä kentälle”, sanoo TUTO-hyökkääjä Topi Taavitsainen Professori-lempinimen omaavasta Pulliaisesta.

”Juuri sitä meiltä on vähän puuttunut alkukauden ajan, että tiukan paikan tullen joku rauhoittaa tilannetta. Ja kun ’Tuke’ saadaan yv:lle takaisin, niin ei sekään mikään huono juttu ole”, Mestiksen maalipörssin ykkösmies hymyilee.

”Luulen, että Proffa on aika iskussa heti näissä ekoissa peleissä, joihin hän palaa. Loistava juttu.”

TUTO ja sarjanousija RoKi ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kahdesti. Rovaniemellä turkulaiset voittivat vaivoin jatkoajan jälkeen 6-5, ja Turussa tuli syyskuun lopussa jopa häpeällinen 3-5-tappio. Rovaniemeläiset ovat Mestiksessä viimeisenä, jo 16 pistettä kahdeksantena olevaa TUTOa perässä. 

”Ei tule olemaan helppo peli. Kaksi peliä ollaan pelattu, ehkä lähdetty vähän takki auki molempiin ja tehty peleistä vaikeita itsellemme”, sanoo Taavitsainen.

”Meidän täytyy pelata nöyrästi ja työteliäästi, jos me meinataan RoKilta voitto saada. Ilmaiseksi he eivät mitään anna.”

TUTO lähtee viikonlopun otteluihin kahden pelin voittoputkessa, kun se kaatoi viime viikolla Jyväskylässä liigapelaajia vilisseen JYP-Akatemian sekä Turussa sarjakärki Hokin.

”Vime viikolla kaksi peliä ja kaksi voittoa, joten kyllähän niistä peleistä varmaan jokainen sai itseluottamusta. Hyvillä mielin voidaan lähteä tämän viikon peleihin”, kuluvan kauden Mestiksessä 15 maalia iskenyt Taavitsainen kertoo.

”Ja viikonloppuna oli pikkujoulut, joten saatiin joukkuehenkeä vieläkin paremmaksi, mitä se on ollut. Siltäkin kantilta hyvältä näyttää ja luottavaisin mielin ollaan.”

Lauantaina Keuruulle

Heti lauantaina TUTO matkustaa Keuruulle, jossa vastaan asettuu kiekkolegenda Ville Niemisen luotsaama KeuPa HT. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kerran, kun turkulaiset voittivat Keuruulla pelatun ottelun maalein 5-4. 

”Ei tule helppo peli siitäkään. Kyllä sielläkin pitää jokaisen pelata ihan sata lasissa ja kurinalaisesti sekä tehdä asioita, mitä ollaan harjoiteltu ja sovittu”, uskoo Taavitsainen.

KeuPa HT on Mestiksessä puolestaan kymmenentenä, 10 pistettä TUTOa perässä.

”Jos me tehdään sovittuja asioita niin luulen, että ollaan aika vahvoilla viikonlopun väännöissä.”

Jos siirtoasiat saadaan kuntoon, saa TUTO viikonloppuna pelaavaan kokoonpanoonsa myös laitahyökkääjä Miikka Tuomaisen, joka palasi Saksasta takaisin kasvattajaseuraansa. Poissa kokoonpanosta ovat loukkaantumisten vuoksi hyökkääjä Aki JuuselaAnton Ollikainen ja Mikko Laine sekä puolustaja Otto-Eemeli Linke.

Hanki TÄSTÄ liput perjantain kotiotteluun ja näe Tuukka ”Professori” Pulliainen taas tositoimissa. Kyseessä on myös TUTO Hockey Student Night, jonka myötä luvassa on kaikenlaista ekstraohjelmaa. Tervetuloa!

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää