TUTO yrittää paluuta voittojen tielle sarjanousijan kustannuksella

TUTO Hockey – RoKi

Pe 25.9. klo 18.30

Marli Areena

Peliitat syötti TUTOlle karvasta kalkkia keskiviikkona Heinolassa, kun kotijoukkue viimeisteli vähäisistä maalipaikoista kovalla prosentilla napaten kolme pistettä numeroin 4-3.

TUTO loi selvästi enemmän Heinolassa maalipaikkoja kuin vastustaja, mutta silti kotimatkalle lähdettiin tyhjin käsin.

”Aika karvas turpaanottaminen siihen nähden, miten me pelattiin. Oletusarvo oli se, että sillä peliesityksellä olisi kolme pistettä meidän mukaan pitänyt lähteä”, harmitteli TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen.

Maalinteon tehokkuuden parantaminen on ykkösasia perjantaina, kun Kupittaalle saapuu vieraaksi RoKi.

”Meidän maalinteon tehokkuus ei ollut keskiviikkona sillä tasolla, millä sen pitäisi olla. Nyt puhutaan hyökkääjien voimasta maalinedustalla, maalintekoasenteesta ja vastustajan maalinteon tehokkuuden pimittämisestä”, Lehkonen kertaa.

Kokoonpano menee täysin uusiksi

Alkukaudella ketjukoostumuksia on muuteltu ja myös perjantaina ottelussa nähdään jäällä jälleen muuttuneet viisikot.

”Ketjut menee uuteen uskoon. Meillä on tietyt parivaljakot löytyneet ja niiden rinnalle täytyy löytää optimaalinen kolmas äijä.”

”Oikeastaan kaikki ketjut menivät uusiksi ja toivoisin, että nyt löydettäisiin tasaisuutta ja tämä bingopallojen pyörittely alkaisi loksahdella kohdalleen”, kertoo Lehkonen ketjumuutoksista.

Nälkäinen sarjanousija saapuu Kupittaalle

RoKi on aloittanut kauden kahdella tiukalla väännöllä, joista pisteitä on ropissut yhteensä kaksi. Rovaniemeläiset tulevat kuitenkin varmasti kovalla taisteluasenteella Kupittaalle.

”Sarjanousija lähtee altavastaajana melkein jokaista joukkuetta vastaan, mutta se lähtee aina tekemään kaikkensa, jotta saisi tavalla tai toisella kairattua sarjapisteitä mukaansa”, TUTOn päävalmentaja toteaa.

Lehkonen kuitenkin korostaa joukkueensa keskittyvän ainoastaan omaan tekemiseen ja siihen, että pelaaminen saadaan riittävän lähelle sitä tasoa, johon kapasiteetti riittää.

”Kaukalossa nähdään jalkava, kova, keskittynyt ja päättäväinen TUTO”, Lehkonen lupaa.

TUTO Hockey – RoKi Marli Areenalla perjantaina klo 18.30. Osta ennakkoliput TÄSTÄ ja tule kannustamaan TUTO voittoon! 

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää