TUTO vie täyden pistepotin Kajaanissa

Hokki – TUTO Hockey

2-5 (1-1, 0-4, 1-0)

Tilastot

TUTO pelasi lauantaina viikon kolmannen ottelunsa, kun vastaan tuli Kajaanin Hokki. Perjantaisesta Iisalmen jatkoaikatappiosta sisuuntunut TUTO oli tyly vieras ja pelasi ehjän kuusikymppisen loppulukemien ollessa 2-5.

Ensimmäinen erä alkoi TUTOn hallinnassa. Hokki onnistui kuitenkin tekemään avausmaalin ylivoimalla, kun Mestiksen pistepörssin ykkönen Jarkko Harjula iski kiekon TUTOn maalilla debytoineen Kimmo Rautiaisen selän taakse. Vain minuuttia myöhemmin TUTO tasoitti puntit, kun Jere Rouhiainen lähetti pitkällä avaussyötöllä Erik Embrichin läpiajoon, joka vei kiekon varmasti Hokkin maaliin.

Toiseen erään lähdettiin tasatilanteesta 1-1, mutta erän aikana tulos repesi. Ensin onnistui Valtteri Virtanen Mestis-uransa ensimmäisellä häkillä, ja heti perään Juho Mäkelä ohjasi ylivoimalla Embrichin syötön maalin perukoille. Myös Jonne Jantunen ja Alexander Nikulin merkkauttivat taidokkaat maalit mieheen. TUTO vei toisen erän maalein 4-0.

Heti kolmannen erän alkuun Hokki pääsi ylivoimalle ja Heikki Klemetti kavensi lukemat taululle 2-5. Kotijoukkueen kiri ei kuitenkaan kantanut ja turhautuminen alkoi näkyä vaihtoaitiossa, kun Hokkin päävalmentaja passitettiin suihkuun. TUTO pääsi vielä erän lopussa pyörittämään ylivoimaa, mutta enempää maaleja ei nähty. Kolmen ottelun viikko päättyi TUTOn vierasvoittoon ja kolme pistettä matkasivat Turkuun.

Seuraava ottelu pelataan perjantaina 21.2. Marli Areenalla, kun vastaan saapuu Tampereen KOOVEE. Edullisemmat ennakkoliput täältä.

OTTELUKOOSTE

LEHDISTÖTILAISUUS

HAASTATTELU

SEURAAVA KOTIOTTELU

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää