TUTO vie täyden pistepotin Kajaanissa

Hokki – TUTO Hockey

2-5 (1-1, 0-4, 1-0)

Tilastot

TUTO pelasi lauantaina viikon kolmannen ottelunsa, kun vastaan tuli Kajaanin Hokki. Perjantaisesta Iisalmen jatkoaikatappiosta sisuuntunut TUTO oli tyly vieras ja pelasi ehjän kuusikymppisen loppulukemien ollessa 2-5.

Ensimmäinen erä alkoi TUTOn hallinnassa. Hokki onnistui kuitenkin tekemään avausmaalin ylivoimalla, kun Mestiksen pistepörssin ykkönen Jarkko Harjula iski kiekon TUTOn maalilla debytoineen Kimmo Rautiaisen selän taakse. Vain minuuttia myöhemmin TUTO tasoitti puntit, kun Jere Rouhiainen lähetti pitkällä avaussyötöllä Erik Embrichin läpiajoon, joka vei kiekon varmasti Hokkin maaliin.

Toiseen erään lähdettiin tasatilanteesta 1-1, mutta erän aikana tulos repesi. Ensin onnistui Valtteri Virtanen Mestis-uransa ensimmäisellä häkillä, ja heti perään Juho Mäkelä ohjasi ylivoimalla Embrichin syötön maalin perukoille. Myös Jonne Jantunen ja Alexander Nikulin merkkauttivat taidokkaat maalit mieheen. TUTO vei toisen erän maalein 4-0.

Heti kolmannen erän alkuun Hokki pääsi ylivoimalle ja Heikki Klemetti kavensi lukemat taululle 2-5. Kotijoukkueen kiri ei kuitenkaan kantanut ja turhautuminen alkoi näkyä vaihtoaitiossa, kun Hokkin päävalmentaja passitettiin suihkuun. TUTO pääsi vielä erän lopussa pyörittämään ylivoimaa, mutta enempää maaleja ei nähty. Kolmen ottelun viikko päättyi TUTOn vierasvoittoon ja kolme pistettä matkasivat Turkuun.

Seuraava ottelu pelataan perjantaina 21.2. Marli Areenalla, kun vastaan saapuu Tampereen KOOVEE. Edullisemmat ennakkoliput täältä.

OTTELUKOOSTE

LEHDISTÖTILAISUUS

HAASTATTELU

SEURAAVA KOTIOTTELU

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää