TUTO varmisti kotiedun pudotuspeleihin

TUTO Hockey – SaPKo

5-3 (1-1, 2-2, 2-0)

Tilastot

TUTO Hockey voitti SaPKon perjantaina kuluvan kauden ennätysyleisön edessä 5-3 ja varmisti kotiedun ensi viikon keskiviikkona alkaviin pudotuspeleihin. Illan hahmo oli jälleen Iikka Kangasniemi, joka nakutti tehot 2+1.

”On tämä pirun hyvä kenttä, missä Kangasniemi pelaa. Kyllä me oltiin sen kanssa 60 minuuttia pulassa”, kehui SaPKon valmentaja Janne Sinkkonen ottelun jälkeen.

Illan tuomaritoiminta ei kuitenkaan kerännyt valmentajilta kehuja, sillä ottelu sisälsi usean todella omituisen tuomion, puolin ja toisin.

”Kyllähän maalipaikat varmasti menivät selkeästi kaverille, mutta toisen erän pikku kähinän jälkeen ei peli ollut tuomareilla enää lapasessa. Mutta kun toinen tekee viisi ja toinen kolme eivätkä raitapaidat tehneet yhtään, niin ei kai se suora syy sieltä kuitenkaan tullut”, Sinkkonen sanoi ja viittasi toisen erän tilanteeseen, josta SaPKon Joonas Toivanen ja TUTOn Oula Uski saivat kahden minuutin väkivaltaisuusjäähyt.

Linkelle kauden avausmaali makoisaan paikkaan

Ottelu eteni kaksi erää tasatahtia ja vierailija SaPKo johtikin ottelua kahdesti, mutta aina kotijoukkue TUTO nousi rinnalle ja lopulta ohi. Turkulaisten tehomiehinä kunnostautuivat Kangasniemen lisäksi Oskari Lehtinen (1+1), Rasmus Kulmala (1+1) ja Mikko Lehtonen (0+2). Voittomaalista vastasi Otto Linke kauden avausosumallaan, joka räjäytti koko 2250-päisen Marli Areenan.

”Hyvää lääkettä vastapuoli meille antoi pudotuspelejä ajatellen. Nämä ovat maalin pelejä ja jouduttiin pinnistämään oikein kunnolla. Kauheasti oli osalla pelaajista toivomista ja sen takia tuo meni aika rutistamiseksi. Olen tyytyväinen kolmeen pisteeseen ja yleisölle oli varmasti värikäs peli, kun päästä päähän mentiin”, sanoi TUTOn Ismo Lehkonen.

TUTO varmisti perjantain voitolla kotietunsa, mutta pelaa vielä lauantaina Jyväskylässä JYP-Akatemiaa vastaan.

”Yksi peli on vielä runkosarjaa jäljellä. Sitten on yksi kausi ohi ja sen jälkeen alkaa tavallaan uusi kausi. Huomenna laitetaan täysi ralli päälle, sillä meillä on lauantaipelit ollut täyttä paskaa. Siinä on meille missio huomista varten, eikä jätetä mitään piippuun. Se on parasta valmistautumista keskiviikkoa varten”, Lehkonen päätti.

TUTO Hockey aloittaa pudotuspelit siis ensi viikon keskiviikkona 11.3. kotiottelulla ja vastustaja selviää lauantaina. Lipunmyynti otteluun alkaa sunnuntaina.

 

Iikka Kangasniemi oli jälleen liian liukas vastustajalle.

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää