TUTO vahvistaa myyntiketjuaan

TUTO Hockey ja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoista koostuva Osuuskunta Evesoc Group ovat sopineet yhteistyöstä. Yhteistyön myötä Evesoc aloittaa myynnin kehittämisprojektit TUTOn kanssa.

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen on yhteistyökuviosta innoissaan.

– Tämä on iso askel organisaatiomme kehityksessä. TUTOn arvoihin sopii erinomaisesti se, että tämä askel otetaan Ammattikorkeakoulun ja sen opiskelijoiden kanssa. Onhan TUTO ollut jo pidemmän aikaa eräänlainen korkeakoulu nuorille työelämän alkutaipaleella, niin kaukalon puolella kuin toimistossakin. Toisaalta olemme saaneet nauttia nuorten ja intohimoisten ammattilaisten työstä ja pysyneet kehityksen aallon harjalla. Uskomme tämän toistuvan myös Evesocin kanssa, sillä ensivaikutelman perusteella tässä ryhmässä on aistittavissa menestyvän joukkueen elementit.

Aavisen mukaan Evesoc tuo alkuvaiheessa myyntiapua TUTOlle, mutta suunnitelmissa on laajempi ja pidempiaikainen yhteistyö.

– Olemme sopineet, että Evesoc tulee ensimmäisessä vaiheessa vahvistamaan myyntitiimiämme. He kontaktoivat Turun seudun yritysverkostoa ja tarjoavat yhdessä rakennettuja tuotepaketteja.  Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni pääsisi vielä kevään aikana nauttimaan kaupungin värikkäimmästä lätkästä Marli Areenalle.

– Tulemme laajentamaan yhteistyötä kevään aikana. Samalla jatkamme rakennustyötä, jonka avulla yhteistyöstä saataisiin jatkuvaa.

Evesoc Groupin toimintaan voit tutustua tästä.

Jaa eteenpäin:

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää

Erkki Laiho saadaan takaisin Turkuun kolme vuotta kestäneen Forssan visiitin jälkeen. Peluri on edellisen kerran nähty...

Lue lisää