TUTO vahvistaa myyntiketjuaan

TUTO Hockey ja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoista koostuva Osuuskunta Evesoc Group ovat sopineet yhteistyöstä. Yhteistyön myötä Evesoc aloittaa myynnin kehittämisprojektit TUTOn kanssa.

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen on yhteistyökuviosta innoissaan.

– Tämä on iso askel organisaatiomme kehityksessä. TUTOn arvoihin sopii erinomaisesti se, että tämä askel otetaan Ammattikorkeakoulun ja sen opiskelijoiden kanssa. Onhan TUTO ollut jo pidemmän aikaa eräänlainen korkeakoulu nuorille työelämän alkutaipaleella, niin kaukalon puolella kuin toimistossakin. Toisaalta olemme saaneet nauttia nuorten ja intohimoisten ammattilaisten työstä ja pysyneet kehityksen aallon harjalla. Uskomme tämän toistuvan myös Evesocin kanssa, sillä ensivaikutelman perusteella tässä ryhmässä on aistittavissa menestyvän joukkueen elementit.

Aavisen mukaan Evesoc tuo alkuvaiheessa myyntiapua TUTOlle, mutta suunnitelmissa on laajempi ja pidempiaikainen yhteistyö.

– Olemme sopineet, että Evesoc tulee ensimmäisessä vaiheessa vahvistamaan myyntitiimiämme. He kontaktoivat Turun seudun yritysverkostoa ja tarjoavat yhdessä rakennettuja tuotepaketteja.  Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni pääsisi vielä kevään aikana nauttimaan kaupungin värikkäimmästä lätkästä Marli Areenalle.

– Tulemme laajentamaan yhteistyötä kevään aikana. Samalla jatkamme rakennustyötä, jonka avulla yhteistyöstä saataisiin jatkuvaa.

Evesoc Groupin toimintaan voit tutustua tästä.

Jaa eteenpäin:

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää