TUTO vaarallisen Espoo Unitedin vieraaksi

Espoo United – TUTO Hockey

18.11.2016

Tapiola

Mestiksen Kane’s Weekend käynnistyy TUTO Hockeyn osalta Espoossa, kun vastaan asettuu Espoo United. Joukkueet ovat kauden aikana kohdanneet kahdesti. Kummallakin kerralla voitto on viety yhden maalin erolla vierasjoukkueelle.

”Espoo on erittäin laadukas ja vaarallinen joukkue. Ottelusta tulee varmasti tiukka”, toteaa TUTO-hyökkääjä Mikko Laine.

TUTO ja Espoo United ovat kauden aikana kohdanneet kahdesti. Ensimmäisen ottelun vei Kupittaalla Espoo United, mutta Tapiolasta pisteet ryöstettiin Turkuun. Voitto on toistuvasti saavutettu yhden maalin erolla, joten Espoossa nähdään varmasti todellinen taistelu.

”Uskon, että ottelu ratkeaa pieniin asioihin. Kärsivällisyys ja erikoistilanteet ovat avainasemassa. Myös puolustuspelin pitää olla kasassa”, jatkaa Laine.

Aktiivisempi joukkue voittaa

Maajoukkuetauon jälkeen napatut häviöt vaihtuivat keskiviikkona Heinolassa voittoon. Laine painottaakin, että häviöistä huolimatta joukkue on pelannut oman tasonsa mukaisesti.

”Tiedämme oman tasomme ja se riittää voittoon joka ilta”, summaa Laine.

”Espoossa aktiivisempi joukkue voittaa. Meillä on luisteluvoimainen joukkue, joten käytetään vahvuutta hyväksi. Päästään maalipaikoille ja suodaan jäähyjä vastustajalle.”

Perjantai-illan ottelu on myös Movember-matsi. Espoo Unitedin miehet ovat kasvattaneet viiksiään koko marraskuun ajan, mutta ei TUTO huonommaksi jää.

”Osa joukkueesta on kasvattanut viiksiään ahkerasti ja heillä onkin jo komeat viikset – ainakin omasta mielestään”, naurahtaa Laine.

Turkulaisjoukkueen lisäksi Espoossa nähdään TUTO Rebels, joka tekee otteluun fanimatkan.

TUTO Hockeyn vieraskiertue huipentuu Espooseen, missä käynnistyy samalla Kane’s Weekend. Kiekko tippuu jäähän perjantaina klo 18.30. Seuraava kotipeli TUTO Hockey – K-Vantaa pelataan Kupittaalla lauantaina klo 17.00. Hanki liput edullisemmin ennakkoon Ticketmasterin lippukaupoista tai TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää