TUTO U20:n kauden avaus tänään Marli Areenalla – Ohjeistus illan peliin

U20 SM-sarjan alkusarja
TUTO Hockey U20 – Ässät U20
Marli Areena klo 19.15

TUTO U20 avaa kautensa tänään Marli Areenalla klo 19.15, kun vieraaksi saapuu Ässät. Yleisö pääsee illan otteluun. Tapahtumassa on käytössä THL:n ja Jääkiekkoliiton määräykset turvallisen ottelutapahtuman järjestämisestä.

Toimi näin illan ottelussa

Illan ottelussa on voimassa THL:n ja Jääkiekkoliiton ohjeistus turvallisen ottelutapahtuman järjestämisestä, joten muistathan

1) Saavu hallille vain terveenä!

Vallitsevassa koronaepidemia tilanteessa on äärimmäisen tärkeää, että saavut otteluun vain terveenä.

2) Muista hyvä käsihygienia

Pese kädet ennen otteluun tuloa, käytä hallin sisäänkäynnissä olevaa käsidesiä ja hyödynnä wc-tilojen käsipesupaikkoja ennen ruokailua ja hallilta poistuessa.

3) Muista turvavälit

Muista turvavälit niin hallin jonoissa kuin katsomon puolellakin. Pyrimme merkitsemään turvavälejä tarrojen avulla jo illan peliin kioskijonoja, vessajonoja ja lipunmyyntijonoja varten.

4) Yski ja niistä oikein

Mikäli yskä tai nuha yllättää kesken ottelun, niin muistathan oikeat tekniikat. Yski  hihaan tai kainaloon ja niistä puhtaaseen nenäliinaan. Oikeat tekniikat ja tarkemmat ohjeet voit tarkistaa THL:n sivulta TÄSTÄ.

Kun saavut hallille

1) Lipunmyynti ja kausikortit

Aiemmasta tiedosta poiketen viime pelistä hakematta jääneet TUTO- ja kausikortit on noudettavissa illan ottelussa ja nillä pääsee peliin. Kausikorttipaikat eivät ole vielä käytössä ja niiden osalta julkaisemme tarkemmat ohjeet myöhemmin. Kausikortit luetaan lipunmyynnissä.

Illan ottelussa on myös lipunmyynti Marli Areenalla. Irtolipun hinta on 5 euroa ja sen voi ostaa hallilta klo 18.30 alkaen. Saavuthan ajoissa paikalle.

Irtolipun ostajilta ja vapaalipun saajilta kerätään puhelinnumerot, jotta voimme tarvittaessa soittaa jälkikäteen jokaiselle ottelussa olleelle mahdollisen koronavirusaltistuksen johdosta. Numeroita säilytetään 14 vrk, jonka jälkeen ne hävitetään. Numeroita ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä jaeta eteenpäin.(vapaaehtoinen) teen jokaiselle ottelussa olleelle mahdollisen koronavirusaltistuksen johdosta. Numeroita säilytetään 14 vrk, jonka jälkeen ne hävitetään. Numeroita ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä jaeta eteenpäin.

2) Muista turvavälit jonoissa ja katsomoissa

Illan ottelussa on käytössä koko hallin katsomokapasiteetti, joten tilaa tarvittavien turvavälien pitämiseen on. Toivommekin että valitsette hallilta mieleiset paikat, pitäen kuitenkin riittävät turvavälit muihin katsojiin. Suositeltu etäisyys on 2 metriä (min. 2 tyhjää istumapaikkaa molemmin puolin). Lipunmyynnissä, kioskijonossa ja vessajonossa turvavälit on merkitty lattiatarroin.

3) Päätyravintola auki illan pelissä

Finaco päädyn päätyravintola on auki illan pelissä. Mikäli käytät päätyravintolan palveluita, muistathan tehdä sen omassa pöydässä säilyttäen riittävät turvavälit muihin ottelutapahtumassa oleviin.

Uuden joukkueen ensiesiintyminen

TUTO Hockeyn U20 joukkue lähtee illalla alkavaan kauteen voimakkaasti uudistuneena. Päävalmentajan vastuuta kantaa kesken viime kauden peräsimeen hypännyt Tommi Elomo. Pelaajiston puolella viime kaudesta tuttuja kasvoja ovat muun muassa joukkueen kapteeniksi valittu Markus Raita, puolustuksesta sekä hyökkääjät Tomi-Petteri Ansio ja Rasmus Kiik. Maalin suulla jatkaa tuttu kolmikko Michal Vojvodan, Lukas Klikan ja Mikko Salmenojan johdolla. Puolustuksessa jatkuvuutta tuovat Tuomas Pyyhtiä, Jaami Jokinen, Manu Räty ja Eero Kiiski.

Uusia nimiä joukkueen ringissä on reilut 20, näistä mainittakoon esimerkiksi kapteenistoon valitut Risto Saarinen ja Martin Volko (SVK) sekä tsekkiläisnelikko Marek Blaha, Michal Rouha Petr Ullrych ja Josef Kolacek. Alla koko joukkue kuvien kera vielä, illan kokoonpanot voit puolestaan katsoa tästä

Tomi-Petteri Ansio, Petr Ullrych, Rasmus Kiik, Markus Raita (kuvat: Tauvon Paikka)

Jaami Jokinen, Kim Viljakainen, Petteri Helenius, Martin Volko (kuvat: Tauvon Paikka)

Adam Kalaj, Adam Jombik, Micael Kulmala, Henri Raunio (kuvat: Tauvon Paikka)

Eero Kiiski, Mikko Salmenoja, Joona Kokko, Aapo Kaskinen (kuvat: Tauvon Paikka)

Michael Pereira, Eimantas Noreika, Niklas Wetzl, Mario Jamrich (kuvat: Tauvon Paikka)

Ryen Petrovicky, Marek Blaha, Michal Rouha, Josef Kolacek (kuvat: Tauvon Paikka)

Risto Saarinen, Aapeli Landström, Okko Kangasniemi, Eetu Kulmala (kuvat: Tauvon Paikka)

Michal Vojvoda, Lukas Klika, Tuomas Pyyhtiä, Manu Räty (kuvat: Tauvon Paikka)

 

TUTO – Ässät pe 4.9.  Marli Areenalla klo 19.15 

Pidetään ottelutapahtuma yhdessä turvallisena, saavuthan paikalle vain terveenä.

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää