TUTO tekee hyvää – TUTO-kortteja TST:lle

Jo aiemmin muun muassa Hope ry:lle TUTO-kortteja lahjoittanut TUTO Hockey jatkaa hyväntekeväisyystyötä, tällä kertaa Turun seudun TST ry:n kanssa. TST:lle lahjoitetaan yhteensä 15 TUTO-korttia.
 

Lahjoituksia ja yhteistyötä

Kaudella 2017-2018 käynnistynyt TUTO Hockeyn ja seuran yhteistyökumppaneiden luoma hyväntekeväisyyskampanja saa jatkoa. Tällä kertaa lahjoituksen kohteena on Turun Seudun TST ry, jolle lahjoitetaan 15 TUTO-korttia. Kortteja luovuttamassa olivat TUTOn tehokkaat hyökkääjät Eetu-Ville Arkiomaa, Niklas Näppi ja Tomi Wilenius. Arkiomaan mukaan on kunnia-asia osallistua hyväntekeväisyystyöhön ja päästä konkreettisesti auttamaan. 

”Totta kai on hienoa olla mukana hyväntekeväisyystyössä. Jos pystymme tällaisilla jutuilla auttamaan ja tekemään hyvää, niin se on loistava homma.”

TUTO Hockeyn Janne Ollilan mukaan idea TST ry:n tukemisesta syntyi jo viime kauden aikana.

”Kun viime keväänä saimme lahjoittaa ”Häkki Täyteen” –kampanjan lippuja TST ry:lle, niin meillä heräsi välittömästi ajatus syvemmän yhteistyön aloittamisesta.”

Kun TUTOn ja sen yhteistyökumppaneiden luoma hyväntekeväisyyskampanja lyötiin lopulta lukkoon, oli TST Ollilan mukaan helppo valinta lahjoituskohteeksi.

”Kun sitten myöhemmin keväällä loimme yhdessä kumppaneidemme kanssa TUTO-korttien hyväntekeväisyyskampanjan, oli itsestään selvää, että yksi korttilahjoitusten kohteista tulisi olemaan TST ry. He tekevät äärimmäisen arvokasta työtä alueen työttömien keskuudessa; ryhmässä jossa on juuri niitä henkilöitä, joille haluamme kampanjan kautta tarjota mahdollisuuden seurata TUTOn pelejä paikan päällä.”

Loppuun Ollila paljastaa, että TUTOn ja TST:n välinen yhteistyö tulee todennäköisesti laajenemaan tulevaisuudessa.

”Lahjoitusten lisäksi olemme aloittaneen laajemman yhteistyön kartoituksen, joka toivottavasti tuottaa tuloksia jo syksyn aikana.”

 

Sisältöä ja mielihyvää elämään

Turun Seudun TST ry on yhdistys, jonka päätavoitteena on tukea, kuntouttaa ja aktivoida työttömiä työnhakijoita. TST pyrkii myös toimimaan palveluntuottajana, työllistäen eri projektien kautta vuosittain yli 300 työtöntä työnhakijaa. Toiminnanjohtaja Joe Majasen mukaan TUTOn kanssa tehtävän hyväntekeväisyysprojektin myötä TST tarjoaa jäsenilleen tekemistä ja mahdollisuuksia.

”Tietenkin haluamme tarjota jäsenillemme tekemistä ja mahdollisuuden seurata laadukasta jääkiekkoa. Monelle jäsenellemme jääkiekko on nuorena ollut tärkeä asia ja sen kautta tulevan mielihyvän tuottaminen on meille äärimmäisen tärkeää.”

Majanen näkee, että TUTO on täydellinen kumppani tekemään arvokasta työtä TST:n kanssa.

”Kupittaan hallihan on legendaarinen paikka. Se on Turun paras halli ja TUTO pelaa hyvää lätkää, niin mikäs sen parempi mielihyvän tuottaja olisikaan.”

Vaikka TST ei olekaan aiemmin tehnyt yhteistyötä urheiluseurojen kanssa, on idea siitä Majasen mukaan syntynyt jo kauan sitten.

”Urheiluseurojen kanssa tehtävä yhteistyö on ollut meillä mielessä montakin kertaa, mutta aiemmin ei olla vielä päästy käytännön tasolle asti. Nyt aukesi hieno mahdollisuus kun TUTO lähti niin avoimesti ja helposti mukaan tähän.”

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää