TUTO tekee hyvää: Tony Vidgren

TUTO TEKEE HYVÄÄ – TONY VIDGREN

Tony Vidgrenillä oli lahjoituksen kohde selvillä jo hyvissä ajoin. Vidgrenin mielestä ajankohta lippujen luovuttamiseen oli nyt loistava, koska sekä nuorten että aikuisten syrjäytymisen ennaltaehkäiseminen on tällä hetkellä mediassa esillä luultavasti enemmän kuin koskaan aiemmin.

Wabarit pyrkii vapaaehtoistoiminnalla järjestämään miehille erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja tässä kohtaa esimerkiksi äijäporukalla lätkämatsiin lähtö on mielestäni loistavaa viihdettä, Vidgren kommentoi.

Wabareiden taustalla vaikuttava vapaaehtoistyön koordinaattori Jenni Närhi on tyytyväinen Wabareiden saatua Tonylta lippuja. Närhi uskoo, että lahjoitettujen lippujen avulla he pystyvät tarjoamaan vapaaehtoisille Wabareille ja heidän kavereilleen elämyksiä.

– Jotkut eivät ole ikinä käyneet yhdessäkään lätkämatsissa. Joko on kaveri puuttunut tai rahaa ei ole ollut. On tosi hienoa päästä jakamaan näitä matsilippuja kaikille Wabarit!-toiminnassa oleville miehille. Wabarit ovat innoissaan lipuista ja saadusta huomionosoituksesta heidän tekemälleen tärkeällä vapaaehtoistyölle. Iso kiitos TUTOlle ja Tony Vidgrenille, Närhi sanoo.

Tony Vidgren ja Jenni Närhi.

 

Aiemmat TUTO TEKEE HYVÄÄ-jutut:

Nälkäpäivä

Antti Virtanen

Tommi Virtanen

Iiro Vehmanen

Mikael Aaltonen

Pasi Hirvonen

Anrei Hakulinen

Teemu Aarnio

Anton Kokkonen

Markus Mäkinen ja Osku Valtonen

Arttu Niskakangas

Ville-Vesa Vainiola

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää