TUTO tekee hyvää: Mikael Aaltonen

TUTO tekee hyvää -kampanja jatkui tällä kertaa Mikael Aaltosen lahjoitusvuorolla. Mikael valitsi kohteekseen entisen alakoulunsa Raisiosta, Kuloisten koulun.

– Mikael oli mukava oppilas, niin kuin arvata saattaa. Tunnollinen, ahkera ja hyvin kohtelias. Heti kun puhelimessa juteltiin, tunnistin kyllä samaksi pojaksi. Kiva, että otti yhteyttä. Tällaisessa projektissa me olemme mielellämme mukana, sanoi Kuloisten koulun rehtori Jari Miettinen.

Mikael Aaltosen nimikirjoituksella riitti kyselijöitä.

 

Lippujen luovuttamisen jälkeen oli kysymysten vuoro. Aluksi luokkahuoneessa oli hetken hiljaisuus, mutta kun ensimmäinen oppilas oli viitannut itselleen vuoron, alkoi todellinen kysymysten tulva. Kysymyksissä nousi esiin totta kai Aaltosta itseään koskevia asioita, mutta myös TUTOn joukkueen muut pelaajat olivat kohteina. Joku halusi saada varmistuksen, että Tommi Virtanen on hyvä maalivahti ja toinen taas tiedon siitä, että Antti Virtanen on taitava.

Ehkä pisimmän mietinnän aiheutti kysymys, jonka esittäjä halusi tietää montako maalia Mikke aikoo tehdä lauantaina.
– Kyllä mä yhden teen, Aaltonen sanoi lopulta hymyillen.

 

Hyvä Mikke!

 

 

Edelliset TUTO tekee hyvää -uutiset:

Antti Virtanen

Tommi Virtanen

Iiro Vehmanen

Jaa eteenpäin:

Sairastupaa ei vielä saada täysin tyhjäksi, joten Rauman Lukon hyökkääjät Kim Nieminen ja Sami Päivärinta liittyvät...

Lue lisää

Nyt tarvitaan yhteisön voimaa! Kaupungin värikkäintä lätkää – hyvässä ja pahassa. Tällä hetkellä taloudellisesti haastavassa tilanteessa...

Lue lisää

Rauman Lukon hyökkääjä Kim Nieminen liittyy TUTOn vahvuuteen lauantain otteluun, kun joukkue matkustaa sarjakärki Kiekko-Espoon vieraaksi....

Lue lisää