TUTO tekee hyvää: Mikael Aaltonen

TUTO tekee hyvää -kampanja jatkui tällä kertaa Mikael Aaltosen lahjoitusvuorolla. Mikael valitsi kohteekseen entisen alakoulunsa Raisiosta, Kuloisten koulun.

– Mikael oli mukava oppilas, niin kuin arvata saattaa. Tunnollinen, ahkera ja hyvin kohtelias. Heti kun puhelimessa juteltiin, tunnistin kyllä samaksi pojaksi. Kiva, että otti yhteyttä. Tällaisessa projektissa me olemme mielellämme mukana, sanoi Kuloisten koulun rehtori Jari Miettinen.

Mikael Aaltosen nimikirjoituksella riitti kyselijöitä.

 

Lippujen luovuttamisen jälkeen oli kysymysten vuoro. Aluksi luokkahuoneessa oli hetken hiljaisuus, mutta kun ensimmäinen oppilas oli viitannut itselleen vuoron, alkoi todellinen kysymysten tulva. Kysymyksissä nousi esiin totta kai Aaltosta itseään koskevia asioita, mutta myös TUTOn joukkueen muut pelaajat olivat kohteina. Joku halusi saada varmistuksen, että Tommi Virtanen on hyvä maalivahti ja toinen taas tiedon siitä, että Antti Virtanen on taitava.

Ehkä pisimmän mietinnän aiheutti kysymys, jonka esittäjä halusi tietää montako maalia Mikke aikoo tehdä lauantaina.
– Kyllä mä yhden teen, Aaltonen sanoi lopulta hymyillen.

 

Hyvä Mikke!

 

 

Edelliset TUTO tekee hyvää -uutiset:

Antti Virtanen

Tommi Virtanen

Iiro Vehmanen

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää